Olimpijski šampioni: Vaterpolisti Srbije
A. Dimitrijević
Olimpijski šampioni: Vaterpolisti Srbije

A. Dimitrijević

Olimpijski šampioni: Vaterpolisti Srbije, Foto: A. Dimitrijević

Povodom reakcija na izjavu Andrije Prlainovića neposredno nakon osvajanja zlatnog odličaja u Riju, Krivokapić je istakao da je srpski vaetrpolo as mislio na teško stanje u kojima se nalaze naši klubovi.

- Andrija je iz najbolje namere govorio o teškom položaju klubova i rekao da bez njih nema budućnosti. Naveo je i vaterpolo gde su klubovi u teškom položaju. Ali nikoga nije pomenuo, posebno ne državu sa kojom imamo sjajan odnos - rekao je Krivokapić za sajt VSS-a, a potom je zahvalio državnom vrhu bez čije pomoći reprezentacija ne bi postigla ovakve uspehe.

- Mi smo se državi, predsedniku Nikoliću, premijeru Vučiću, Vladi zahvalili kako na pomoći, tako i na konkretnim potezima. Da ne pominjem sada deo oko organizacije Evropskog prvenstva za koji smo dobili sve moguće pohvale i o čemu se priča i danas. Podsetiću vas na kupovinu bazena za Nacionalni trening centar, bazu za stvaranje budućih asova. I drugi konkretni potezi bez kojih organizacija ne bi imala mogućnosti da stvori i uslove i da ostvari ovakve rezultate kakve imamo. A oni su sjajni, izvanredni, u svetu sporta na ovakav način do sada nisu zabeleženi. Vlasinici smo svih, ali svih trofeja na sveti i i sada kada smo to ostvarili pomoć države pamtimo, smatramo je delom ovih uspeha i nadamo se da će dalje biti tako - kaže Krivokapić, koji se potom osvrnuo na klubove istakavši da oni, nažalost, zaista imaju problema.

- Na to smo odavno ukazivali za njihovo rešenje je potrebna akcija sviih, ne samo ljudi iz sporta - zaključio je Krivokapić.

Komentari (3)

andrija, majstoreeee

22.08.2016 16:49

a ovi LJIGAVCI neka se STIDE

JECA

24.08.2016 08:33

@andrija, majstoreeee - Pa nisi u pravu idi pročitaj molim te članak u kome se kaže da je premijer odlučio da poveća nagrade olimpijcima.Videćeš pljuvanja,pitanja i podpitanja zašto ,u stilu kada narod nema leba da jede.Ne valjamo,nikako čudimo se zašto nas svi mrze,ma mi smo sami sebi najgori ne treba nama niko jer obrni,okreni mi smo ne zadovoljni.Srbi u Norveškoj da žive, našli bi zamerku i način da je ocrne i unište.

Srbija

22.08.2016 16:56

Jel ima neko u politici,sportu,medijima,privredi da nije Krivokapic,Terzic,Bozovic,Karadzic,Djuraskovic,Uskokovic...