Teodora i Anđelo
Printscreen
Teodora i Anđelo

Printscreen

Teodora i Anđelo, Foto: Printscreen

Anđelo Ranković je zapamtio da su se on i Teodora Džehverović prvi put poljubili pre tačno mesec dana, pa je zbog toga poželeo da joj priredi iznenađenje, u čemu mu je pomogao Veliki šef. On je kupio buket cveća i "Rafaelo" kuglice specijalno za nju, a reakcije zadrugara na ovaj gest bile su podeljene.

- Bože, je l moguće da si ti to zapamtio? Ja sam u šoku, ne znam ni koji je dan, ni datum - bila je iznenađena Teodora.

Mnogim ukućanima osim što su bili iznenađeni i nije bilo drago što njih dvoje slave mesec dana ljubavi, te su dodali da su tu bili i prekidi, ali je pevačica dodala da je to bilo zanemarljivo kratko - na pet sati.

- Se*e mi se od toga! Koji mesec dana, mesec dana foliranja, ona toliko loše glumi - ogovarali su zadrugari Teodoru i Anđela.

Njih ipak ovi komentari ne dotiču previše, te su nakon ovoga prepustili poljupcima.

Pogledajte kako je iznenađenje izgledalo.

 

Komentari (4)

buba

11.10.2017 14:12

Sada su Sloba i Luna u drugom planu i sada nastaje "rat" Nema vise cetvorke, jos neki dan ce se mozda druziti, a onda svako vodi svoju bitku! Ova mala fufica je opasna!

ILA

11.10.2017 17:03

@buba - Sloba i Luna imaju već armiju fanova. Oni su najomiljeni i najlepši par u Zadruzi. Lunina procena samim tim inteligencija dolazi do izražaja. Oni će igrati igru samo za sebe, što je logično. Zašto bi im fanove odvlačili neki drugi ljudi, koji se nepotrebnonakače. Njihova ljubav je beskonačna. Oni se venčavaju nakon jizlaska iz parova. Znaju šta žele i čemu teže. Želim im jsvu sreću ovoga sveta./Vredjanje tipa"fufica" je neprimereno,to je dokaz samo vaše malogradjanske slabosti/.

Mirka@ila

12.10.2017 01:49

@buba - Na cemu si ti, koja svadba, koji brak, ima da ga ova mala namazana sutne cim izadju, a on som pa ne vidi.

nedjo

12.10.2017 01:57

@buba - buba i ila,da se vi malo uclanite u biblioteku i da se manete budala,el ce ostanete glupe do veka! amin!