Anđelina Žoli
Profimedia.rs

 

Anđelina Žoli

Profimedia.rs

Anđelina Žoli, Foto: Profimedia.rs

Bračni par Džoli- Pit je krajem prošle godine mnoge iznenadio odlukom da će na svoju zajednicu staviti tačku. U ljubavnoj romansi su bili deset godina, a kao razlozi rastanka su se pominjali njegova neposvećenost porodici i odanost alkoholu.

Dok su mediji pisali da su supružnici na ratnoj nozi, poznata glumica je priznala da je nekoliko puta pokušala da spase brak pa je tako 2015. u očaju, ali i sa željom da spase brak, došla na ideju da napiše scenario i režira dramu "Pokraj mora" u kojem su njih dvoje igrali glavne uloge.

Film prati priču o dvoje odraslih ljudi koji imaju problema u braku.

Bred Pit i Anđelina Džoli

Profimedia.rs

Bred Pit i Anđelina Džoli, Foto: Profimedia.rs

 - Mi smo se upoznali dok smo zajedno radili i išlo nam je dobro. Želela sam da uradimo nešto ozbiljno. Mislila sam da bi to bio odličan način da komuniciramo. I na neki način jeste, a na drugi - bar smo naučili neke stvari. Ipak, bilo nam je teško zbog situacije koje se nastavila, a koja nema veze sa filmom - istakla je Anđelina, prenosi Blic.

Ipak Džolijeva je priznala da je taj korak, umesto da spase brak, samo uneo veće nemire u njihov odnos i na kraju se sve završilo razvodom.

Komentari (1)

nedjo

07.12.2017 13:19

fina dama