Mis Srbije
Dejan Briza
Mis Srbije

Dejan Briza

Mis Srbije, Foto: Dejan Briza

Iako još nije svesna šta joj se dogodilo i da su kruna i lenta sada u njenim rukama, Anđelija je neizmerno zahvalna prijatelju koji ju je prijavio za ovogodišnji izbor za mis.

- Na takmičenje me je prijavio drug. Prijalo mi je što je u meni video lepu devojku. Ovo takmičenje mi znači kao veliko životno iskustvo. Upoznala sam mnogo ljudi i stekla mnogo kontakata. Naredni cilj mi je da završim fakultet i da se za godinu dana lepo pripremim kako bih na pravi način iznela svoju titulu i predstavila nas na izboru za mis sveta iduće godine - ponosno priča Rogićeva, koja je na radost svih muškaraca solo.

Zadovoljna zbog pobede: Anđelija

Dejan Briza

Zadovoljna zbog pobede: Anđelija, Foto: Dejan Briza

- Nisam zaljubljena. Trenutno nemam dečka - otkriva ova Užičanka i dodaje da je veoma srećna zbog titule.
- Još se nisu slegli utisci. Sve devojke su bile izvanredne. Mislim da sam osvojila žiri jer sam zračila pozitivnom energijom, bila sam opuštena i sigurno sam koračala pistom - objašnjava Anđelija, koja se nikada nije bavila modelingom.

Cele noći je  primala čestitke

Dejan Briza

Cele noći je primala čestitke, Foto: Dejan Briza

- Aktivno igram folklor osam godina. Tome sam baš posvećena. Prija mi zbog putovanja i novih prijateljstava. A na izboru za mis su mi rekli da imam talenat za glumu, tako da, nikad se ne zna, možda se jednog dana oprobam i u tom poslu.

Komentari (3)

SS

11.10.2016 20:55

Lepoticu ne komentarišem, jer sve će njih Vesna udomiti, neku bolje, neku gore! Ali, voditelji... to je sramota, nisu početnici, ali bilo je neprijatno gledati ih i slušati! Pogotovo Maja! IZ koje je ona priče došla, ko je namešta, taj čini loše i sebi i njoj!

jogi

11.10.2016 23:03

Drug je garant zaljubljen u misicu.

Andjelije

12.10.2016 00:35

Su sve lepe i dobre