Anđela i Đekson
Printscreen
Anđela i Đekson

Printscreen

Anđela i Đekson, Foto: Printscreen

Sinoć je tokom svađe između Anđele Veštice i Nemanje Đerića Đeksona moralo da reaguje i obezbeđenje s obzirom da je Anđela fizički nasrnula na njega, a potom ušla u njegovu sobu i počela da mu cepa garderobu.

- Možda ću ja biti kul sa njom, ali joj ku*ac više neću dati - izjavio je Đekson nedugo nakon svađe sa Anđelom.

Ipak, jutros je Anđela sve iznenadila gestom koji je potpuno neočekivan za nju. Ona je jutros ustala među prvima i uputila se ka Đeksonu kako bi mu se izvinila. Ušla je kod njega u krevet i počela da ga grli i ljubi.

- Stvarno te volim, majke mi. Ti misliš da bih ja došla sad i zagrlila te da te ne volim - bila je nežna Anđela prema Nemanji.

- Došla je jutros da mi se izvinjava, ali sam je iskulirao, reći ću joj da mi se sviđa druga devojka - rekao je Đekson kasnije nekim zadrugarima.

 

Komentari (5)

Nesoj

12.09.2017 12:55

Šta vredi luksuz kojim su okruženi, kada je mozak zakržljao, vokabular, kod većine sveden na nekoliko rečenica, gde je svaka druga reč psovka, a talenat za bilo koji vid umetnosti ili veštine, sveden na fizički obračun ili pokazivanje srednjeg prsta. Možda ovom skaradnom ponašanju tzv zadrugara doprinosi kupanje u bazenu u koji onaj prostak, bez premca, posle kupanja, obavezno pljune, a ni ono drugo mu nije strano. Dobro narod kaže, ne bacaj bisere pred svinje, ovi to javno potvrđuju.

valjevac

12.09.2017 15:45

Treba joj isterati zlo a uterati dobro

Curcic Srdjan

12.09.2017 19:29

Dovoljno je reci djekson i porno starleta dublje ne moze

Pravda

12.09.2017 22:29

Umetnicko Nancy fancy i casting kod cika Woodmana i njegovih tri drugara tada nije histerisala nego je bila nasmejana i srecna.

nedjo

13.09.2017 00:13

blago kuci gde udje ova domaćica