Bred Pit i Anđelina Džoli
Profimedia.rs
Bred Pit i Anđelina Džoli

Profimedia.rs

Bred Pit i Anđelina Džoli, Foto: Profimedia.rs

Oni su, u saopštenju koje je u ponedeljak uveče dostavljeno agenciji AP, naveli da će detalje o svom razvodu ubuduće držati u tajnosti, a razvod će voditi privatni sudija.

"Strane i njihovi pravni savetnici potpisali su sporazum o zaštiti prava na privatnost svoje dece i porodice držanjem svih sudskih dokumenata u tajnosti i angažovanjem privatnog sudije koji će donositi sve potrebne pravne odluke i olakšati brzo rešavanje bilo kakvih preostalih pitanja", navodi se u saopštenju.

Roditelji su se, dodaje, obavezali da deluju jedinstveno kako bi im se porodica brzo oporavila i ponovo okupila.

Ovo je prvo zajedničko saopštenje dvoje glumaca u vezi sa njihovim razvodom otkako je Anđelina Džoli u septembru podnela zahtev za razvod braka, a tada je jedan od njenih advokata izjavio da je to učinila "radi zdravlja svoje porodice".

Vlasti istražuju navode da je Bred Pit zlostavljao njihovog 15-godišnjeg sina tokom privatnog leta, ali izvori bliski slučaju kažu da je glumac oslobođen krivice.

Privatne sudije se često koriste u slučajevima razvoda poznatih, kako bi se mnogi detalji procesa razvoda sakrili od javnosti dok se ne okonča, napominje američka agencija.