Anastasija Ražnatović
Printscreen
Anastasija Ražnatović

Printscreen

Anastasija Ražnatović, Foto: Printscreen/Instagram

Anastasija Ražnatović je poslednjih godina sve više prisutna u medijima i sve češće je viđamo u raznim kampanjama, zbog čega polako ali sigurno ide maminim stopama i postaje jedna od najatraktivnijih srpskih ličnosti.

Cecina ćerka progovorila je o svoim izgledu, manama i o periodu kada je imala višak kilograma.

- U pubertetu sam se ugojila dvadeset i nešto kilograma i potpuno sam se izobličila, i tada nisam bila zadovoljna svojim izgledom. To me držalo sigurno jedno dve-tri godine i onda sam odlučila da ne želim više tako da izgledam. Krenula sam i da se zdravije hranim i da treniram... Postala sam sve zadovoljnija svojim izgledom i sad sam potpuno zadovoljna - priča Anastasija Ražnatović za Telegraf. Kako kaže zadovojna je svojim izgledom, a u obzir bi došle samo male promene.

- Menjala bih možda tri kilograma dole, pošto sam se ugojila sad za praznike, ali ništa drastično, generalno sam zadovoljna - kaže Anastasija.

Kako fizičkim izgledom, ćerka folk zvezde zadovoljna je i svojim emotivnim statusom, a kao i do sada, ljubavni život nije želela da komentariše. Ipak, kaže da o braku još ne razmišlja, jer smatra da je još uvek rano.

 

because olive screams my name all over it ✨

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on Dec 14, 2017 at 12:37pm PST

Komentari (2)

par obroka

11.01.2018 15:34

Ona se za praznike ugojila 3kg? Pametnija je kad cuti...

nedjo

11.01.2018 20:31

ako si skinula 20 kg to je za medalju .