Ljubi je majka: Ceca i Anastasija
Instagram/raznatovicanastasija
Ljubi je majka: Ceca i Anastasija

Instagram/raznatovicanastasija

Ljubi je majka: Ceca i Anastasija, Foto: Instagram/raznatovicanastasija

- Ništa što se piše na portalima nije tačno! Anastasija i Kostadin razišli su se pre mesec dana, ali ne zbog treće osobe jer treća osoba ne postoji. Prosto, mladi su, pa je to negde i bilo za očekivati.

Ona ima samo 18 godina, pa neće sigurno da se udaje ili ima vezu od deset godina? Oboje su mladi i život je tek pred njima. Veze i vezice, ljubavi i strasti... Isto to važi i za Veljka. Ljubav između Veljka i Maše je bila mladalačka i na to je stavljena tačka, a mediji mogu samo da spekulišu šta se desilo - ispričala je Ceca u emisiji "Premijera".

Komentari (5)

Gaga

30.08.2016 13:07

Tako je majka Ceco. Pogotovo ne treba da se vezuje za onakvog akrepa kakav je mali Terzić. Strašno iritantan i antipatičan lik. Nikakav nije za tvoju ćerku. Šta je i do sada videla u njemu nije mi jasno.

Vera

30.08.2016 13:58

@Gaga - Gago, izgleda da si danas preterala s pićem? Mama i kćerka pune silikona, a ti nečije dete što je muško i nema ih nazivaša akrepom? O, pa spasao se jadnik, a nama nijedan psihijatar ne može pomoći, ne zato što čitamo, nego što prosto MORAMO da znamo šta se desilo jutros, u podne, po podne, uveče...u poridici Ražnatović, Veličković, postali smo zavisnici. Nje za njenu kćerku? Naravno da nije, ipak je on za nešto bolje!!!!

milica

30.08.2016 13:53

Normalno netreba se vezati ,treba se dati u promet kao MAMA

Srbin

30.08.2016 14:03

Tako je majka Ceco !!! Treba dete da prodje sito i reseto, da se dobro izvezba !!!

nedjo

30.08.2016 14:28

nikada mi nece biti jasni ti kompleksi,zasto ova zena toliko gura decu po medijima,sta ce joj to,to joj ne treba....