Anabela Atijas
Promo
Poznati pomogli napuštenim kučićima

Promo

Poznati pomogli napuštenim kučićima, Foto: Promo

U subotu je održan treći po redu "Dog fest", a poznati su učestvovali u reviji napuštenih pasa i promovisali akviju udomljavanja.

Na manifestaciji koja se održava već treću godinu zaredom, ovog puta udomljena su dva psa i tri mačke organizacije "Animal rescue centar". Program je vodila poznata voditeljka i novinarka Duška Vučinić. U akciju se uključio i "Alo!", te je novinarka Dragana Ivanović prošetala ruku pod ruku sa Stefanom Buzurovićem.

Stefan Buzurović i Dragana Ivanović

Promo

Dragana Ivanović i Stefan Buzurović, Foto: Promo

Najveću pažnju novinara ali i posetilaca izazvao je Bora Đorđević koji se nije odvajao od malenog crnog šteneta sa crvenom mašnom i neprestano ga držao u rukama. Ovaj štenac bio je njegov par na crvenom tepihu, a Bora je sa žaljenjem priznao novinarima da bi ga istog trena udomio, samo da kod kuće već nema ljubimca.

Emocije su obuzele i Anabelu Atijas koja nije mogla da sakrije suze.

Anabela Atijas

Promo

Anabela Atijas, Foto: Promo

- Nikada ne mogu da savladam emocije kada vidim napuštenog psa – rekla je pevačica – Mnogo puta uživotu sam sa ćerkama pomagala psima lutalicama i verujte, da mogu, sve bih ove divne pse danas povela kući.

Anabela kod kuće ima psa rase pomeranac kog obožava, a tokom Revije je neprekidno darivala zagrljaje i poljupce napuštenim psima.

 

Sa živahnim psom Medom junački se “izborio” glumac i voditelj Stefan Buzurović. Kako je primetio, Meda nije ljubitelj kovrdžavih pasa, pa je čim bi ih ugledao ljutito lajao i želeo da ih pojuri. Stefan je kao pravi znalac ipak uspeo da umiri ovog mešanca i s njim prošeta crvenim tepihom, u čemu su mu umnogome pomogle poslastice koje mu je s vremena na vreme “krišom” davao.

Sponzori manifestacije, najveći distributeri hrane za životinje u našoj zemlji, nesebično su darovali veliku količinu hrane, grickalica i poslastica napuštenim životinjama u prihvatilištima.

Komentari (5)

mica

09.10.2016 16:36

ma da zaplakala ona zbog kučeta a nije zaplakala kad je uletela u vezu sa covekom koji je imao trudnu ženu..... ta bukva mi bas ide na nerv. a i taj tip nije mi jasno sta mu bi da ide sa ovom njanjavom bukvom ostavio devojku i to jos tudnu a lepa i pametna mlada....

Ja

10.10.2016 04:33

@mica - Uletela u vezu, mozda protivno volji tog oca? Svasta s tobom! Idi pregledaj se malo! Da je bila neka veza, ne bi niko mogao da uleti kao leteci tanjir i pokupi taticu! Ili je tatica malouman pa moze da ga pokupi ko hoce, mozda si to htela da kazes... Mozda je i tvoj isto tako malouman, pa ti drugi krivi...

mima

09.10.2016 17:17

Koje god kuče sretne neka ga povede kući, doprineće da ima manje lutalica koji ujedaju ljude.

zix

09.10.2016 20:44

@mima - Lepo ime Mima za ružne reči. Lutalice su željne ljubavi, umiljate kuce.

vox

09.10.2016 22:39

@mima - mima SRAM TE BILO, TUZNO STO DISES VAZDUH,A ZBOG OVIH RECI,SVAKI PAS NA ULICI IMA VISE SRCA I DUSE OD TEBE,TI SI LJUSTURA,NEMAS NISTA OSIM ZLOBE I MRZNJE,FUJ