Anabela Atijas
Youtube printscreen
Anabela Atijas

Alo!/Rajko Ristić

Anabela Atijas, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Naime, iako je Anabela slučaj prijavila tužilaštvu, kako „Alo!“ saznaje, pevačicin suprug Andrej Atijas je rešio da stvar uzme u svoje ruke.
- Anabela noćima ne može da spava zbog svakodnevnih pretnji. Ona je dobila na desetine poruka u kojima piše da će joj zapaliti kuću, da joj se sprema otmica, ali i da je čeka sudbina Jelene Marjanović. Andrej je takođe uznemiren, a budući da često zbog poslovnih obaveza putuje, odlučio je da unajmi obezbeđenje - kaže izvor blizak porodici Atijas i dodaje da pevačica strahuje i za svoje ćerke Ninu i Blankicu.

- Momci iz obezbeđenja su sve vreme uz Anabelu, a budući da je Nina na školskom raspustu i da najviše vremena provodi na igralištu ispred zgrade, pevačica je odlučila da ništa ne prepušta slučaju, pa je i ona pod stalnim nadzorom - kaže anonimni izvor i navodi da pevačicin suprug ne žali para kada je mir njegove supruge u pitanju.

- Iako dvadesetčetvoročasovno obezbeđenje košta papreno, Andreju nije žao da ga plaća. On je Anabeli rekao da će je čuvati sve dok ne bude sigurna da se oseća bezbedno, a budući da još nije došla sebi i da pretnje ne prestaju, sigurno je da će pevačica nastaviti da bude pod nadzorom - kaže izvor i navodi da se Anabela nada da će istražni organi uskoro saslušati one koji joj šalju preteće poruke.

Andrej i Anabela Atijas

Dejan Briza

Andrej i Anabela Atijas, Foto: Dejan Briza

- Anabela je ozbiljno shvatila svaku reč koju je pročitala u porukama, i to zato jer je i sama bila u rijalitiju i dobro zna koliko fanovi mogu da budu fanatični. Ni u jednom trenutku joj ništa nije bilo smešno, a s obzirom na to da Kija ima veliki broj fanova, koji su dobro organizovani, Anabela je svesna da su oni u stanju da naprave svašta - uverava izvor i zaključuje da pevačica strahuje šta će biti sa Lunom kada napusti „Zadrugu“.

- Kada napusti rijaliti, Luna će se vratiti svojim svakodnevnim obavezama, a Anabela se plaši da li će njena ćerka moći mirno da šeta gradom. Baš iz tog razloga je i odlučila da čitav slučaj prijavi policiji, kako ne bi došla u situaciju da naknadno popravlja stvari - zaključio je izvor.

Podsećamo, Anabela je javno branila svoju ćerku, koja je odmah po ulasku u rijaliti „Zadruga“ otpočela ljubavnu vezu sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem. Pevačica je isticala da njena ćerka nije učinila ništa loše, jer je ona slobodna devojka.

 

Komentari (15)

Sanja_Bgd_Bre

11.02.2018 08:43

Hahaha Andrej,da li je moguce da si toliko naivan,ne vidis da ti Anabela stavlja rogove i koristi te samo zbog love...Da su ona i Luna cestite osobe,ne bi im trebalo obezbedjenje,bolje te pare pokloni domu za nezbrinutu decu,a obesnu Anabelu zaposli u fabrici,pa nek zaradjuje za obezbedjenje zbog njenog dugackog jezika i pokvarenog karaktera

rada

11.02.2018 08:49

Hahahahahahahaaaa.......cu iznajmio obezbjedjenje!E pa svasta ce covjeka cuti.Od koga je cuva?To sto se neko u porukama sprda sa ovom babom koja je umislila da je bog i batina,to je druga stvar.Ali,da bi neko zbog Razije rizikovao zatvor,cisto sumnjam.

Pahulje

11.02.2018 08:50

Cuj, fanovi! To sve besno i besposleno! Ukinuti rijaliti programe, nista dobro ne proizilazi iz tog formata, naprotiv. Sto vece zlo -cena je veca. Sta mi vrednujemo kao narod? "Kijini fanovi"... Bilo ciji "fanovi"... bolest modernog doba.

Pahulje

11.02.2018 08:50

Cuj, fanovi! To sve besno i besposleno! Ukinuti rijaliti programe, nista dobro ne proizilazi iz tog formata, naprotiv. Sto vece zlo -cena je veca. Sta mi vrednujemo kao narod? "Kijini fanovi"... Bilo ciji "fanovi"... bolest modernog doba.

Ana

11.02.2018 08:58

Anabela izgleda da si ti Zadruxi najbitnija.Huskas sve ucesnike koji treba da udju u Zadrugu protiv Kije.Lunina drugarica preti nasiljem Kiji kad izadje.A Anabela najugrozenija, ha, ha.

seka

11.02.2018 10:47

@Ana - Da, da... reče sinoć Šakova maloletnica, kako se Lunina drugarica Vanja sprema da prebiju Kiju kada izađe! Nanela je bol svojim ulaskom muževljevoj jahačici!

Nina

11.02.2018 09:22

A sto bi neko njoj pretio? Sta je ona lose ucinila bilo kome? To nju proganjaju demoni jer samo ona zna da li je gresna.

Draginja

11.02.2018 09:24

A sto Kijini fanovi? Da nisu Jasminini i jos nekog drugog?

jahacica

11.02.2018 09:33

A sto je muz unajmio obezbedjenje? Ja ne vidim da je ona slaba i glupa. Zakuvava, mesetari, laze, maze, podmece i krade tudje. Pravi zrtvu, kao Kijini fanovi joj prete. Ma ima ona jos zasluznih neprijatelja, nek se mane Kije.

Van Halen

11.02.2018 09:41

Ovako izgleda kada neko hoce da pokrije sopstveni nemoral i propuste u vaspitanju dece, jer im je svojim primerom pokazivao da je u zivotu sve dozvoljeno i da moralne kocnice ne postoje. Ovoj je najveci problem Kija, koje se i te kako napljuvala. Mislim da bi bilo bolje ovom muzu da unajmi pedagoga za vaspitanje svoga deteta posto ona nema vremena da to radi.

Nenad

11.02.2018 10:07

E sada ce da bude da smo Kijini fanovi uzas postalai je odvratna koliko je glupa da li je moguce da ce pobediti Luna videcete kad bi se svakoj majci desilo da joj se dete slomi jer joj je pukla ljubav zbog glupacice koja ne preza,ne bi bilo glasa za ovu drolju kojoj je najveca kazna sto nije u Anastasijinom drustvu ae kompleks ali pomoci ce joj majka sa psiholozima

Ivana

11.02.2018 10:26

Kao majka ženskog deteta ne bih se složila sa Anabelom da je to sto njena ćerka radi ok. Ona jeste slobodna devojka ali pristojno vaspitane devojke znaju da nije ok ni u tajnosti petljati se sa oženjenim muškarcina. Meni je ustvari žao te priglupe mlade devojke koju nije imao ko ni da vaspita, ni da nauči nečemu.

Za Bokija

11.02.2018 16:07

Da li vi svi shvatate da je od 12 komentara pisanih pod razlicitim imenima napisala samo jedna osoba. Dokle ce ALO da trpi ovo cudoviste ...nama ostalim komentatorima je dosadila i bogu i ocu i vise ne znam kome .Ova osoba seje mrznju na internetu u svakom smislu pocevsi od patoloske mrznje ljudi preko Drine do razvedenih zena i njihove dece .

mara

12.02.2018 15:09

Anabelu treba cuvati od Anabele. Samo nanosi stetu sebi i drugima. Podigla Lunin honorar iz Zadruge nekoliko hiljada evrica i potrosila.

kata

16.02.2018 15:15

@mara - Anabela podnela zahtev da podigne citav ostatak honorara. Kao, Luni ne trebaju pare.