Anabela Atijas
Youtube printscreen
Anabela Atijas

Youtube printscreen

Anabela Atijas, Foto: Youtube printscreen

Nakon što je to izašlo u javnost, Anabela je eksplodirala i zapreteli da će se videti na sudu, a onda je isplivala još jedna istina.

Naime, u spornoj prepisci se navodno Anabela zahvaljuje Damiru što nije izneo ništa o njegovom i Luninom odnosu i što joj nije upropastio život već je otišao iz rijalitija.

Razlog da se ova prepiska nađe na društvenim mrežama jeste komentarisanje MC Damira od strane Lune Đogani, koja je u jednom razgovoru sa cimerima prokomentarisala MC Damira kao "raspalu narkomančinu", što je bivšeg zadrugara jako iznerviralo. Nakon što je objavio prepisku, Damiro je napisao

- Voleo bih baš da uđem i da pokažem da li je ona upravu! Kako to ona zna da sam ja narkoman. Bravo - napisao je on pored prepiske sa Anabelom.

On je zatim objavio i pretnje koje je dobio od Lunine majke.

- Evo ti javno, Anabela. Pre nego sto me sudiš otvori Fejsbuk, pogledaj da li sam ja montirao ili je neko izbacio pre mene prepisku. Ja sam tacno pre 2 sata ovo objavio jer mi poruke sa svih strana dolaze kako tvoja Luna u Zadruzi priča da sam narkoman i da sam pobegao bez glave preko ograde! Ja bih stvarno voleo, ako je istina, da je pitam kako ona to zna?! Ako nije rekla, ajde "mir, mir, niko nije kriv". A ako hoćeš sudi me, Anabela, molim te.

Ja i ti u sudu, MC Damiro i Anabela, koji hit! Samo ti fali još dobra pesma, a pre pesme da ja uđem ponovo u Zadrugu. Umesto što ideš redom i tužiš narod bolje bi ti bilo da odeš u Švedsku i tražiš socijalu jer ti je karijera propala i očigledno sve ljude sudiš zbog novca. Od Beograda do Trelleborga u Švedskoj si sve redom pokidala. Hahahahah, pozdrav - napisao je Damiro.

Nakon svega ovoga, Damiro je otkrio i šta se desilo nakon što je objavio sve ovo.

- Nakon što se pojavila objava Anabela je promenila profilnu sliku na Instagramu i zaključala svoj profil, a zatim mi je zapretila. Anabela je psihički skrenula i ne zna više gde udara, nažalost - rekao je on.

Anabela je potvrdila da je zaključala profil, a evo kakvo objašnjenje ima na sve to.

- Poruke se pišu i montiraju u moje ime, smišljeno. Javila sam mu se porukom da mu dam do znanja da je to tužilaštvu već poznato i da ću ga pozvati tim povodom na sud da potvrdi to, da on i ja nikada nismo imali nijednu prepisku. Očigledno je da je to za njega bila viša matematika da shvati, ili je svestan da na pomen mog imena, jedne totalno neinteresantne ličnosti i propale karijere, po njegovom mišljenju, on ipak osigura sebi naslov u novinama što vi ovim pozivom i potvrđujete.

Više sam puta rekla da mi se Instagram profil zloupotrebljava, pa samim tim sam i zaključala ne bi li kontroslisala sve to, iako se nadležni bave tom problematikom što sam i nedavno dokumentovala - rekla je Anabela za Telegraf.

Anabela Atijas

Screenshoot Youtube

Anabela Atijas, Foto: Screenshoot Youtube

 

Komentari (15)

zalosno

05.03.2018 21:46

kod ovih kao da je pitanje zivota i smrti. cela porodica se ukljucila u igru oko para

Pesadinac

05.03.2018 22:31

@zalosno - Pa jeste pitanje zivota i smrti. Od cega zive, ako ne od tih para. Socijalna nije dovoljna.

mila

05.03.2018 23:30

@zalosno - kako zena nisko pada strasno

Beograd

05.03.2018 21:48

Jao BELA ANA ko te ne zna skupo bi te platio

Zemun

06.03.2018 01:49

Ocajnice,bolje je spasavaj ono dete,umesto sto je guras u ruke onom losaku od coveka Nisi naucila dete previm vrednostima.To svi odavno znamo Ne zna se da li si losija kao majka ili kao zena....pevacica nisi,vec otvaracica E da,ona mala Kija vas rastura na svim poljima.Smeje vam se Srbija,i zemlje regiona

Ana

06.03.2018 08:20

@Zemun - Nemoj tako, dobice napad...kad se spomene Kija ova zena je na ivici nervnog sloma... nije mi jasno zasto... potreban joj je ozbiljan psiho pregled!

Lars

06.03.2018 02:52

Totalno si losa Anabela to ste pokazali svih ovih predhodnih meseci, pala si na dno! Najbolje bi vam bilo u 1 juna da se uselite u zadrugu i cekate drugu!

mima

06.03.2018 09:59

@Lars - nije Sloba igracka pa da se otimaju,ne mozes oteti onoga ko ne zeli da bude otet,to sto su uradili Sloba i Luna nije novo,ali to sto rade svo troje nije normalno,a Kija je sama sebe jos vise ponizila kad je usla u zadrugu i dozvolila sebi to...

Mika

06.03.2018 09:04

Anabela organizovala kampanju napada na Kristinu porukama. Kao da je Kristina otela njenoj cerki muza. A desilo se obratno da je njena cerka Luna otela Kristini muza i jos je blate porukama po svim portalima.

Veselin

06.03.2018 09:24

Ova zena nije normalna. Umesto da cuti i da se pokrije usima, ona preti svima koji su spavali sa njenom cerkom. Pa zeno ne mozes. Puno ih ima.Ne mozes svima zacepiti usta. I javljat ce se jos. Sedi kuci i vaspitavaj bar to dete. Ove su propustila. Otisla si da se svalerises, i ostavila da ih Gagi vaspitava, i evo rezultata. E sad glumis veliku mamu. Kasno. Saljite ovo,ili ne smete.

Miki

06.03.2018 11:23

Eno Razija dala instrukcije i Đomlu haha, dal će bar on uspeti da odigra ulogu kako valja?

Sarajevo

06.03.2018 11:28

Oooooo Razija odkad imas novo ime mima... Sram te bilo posalji covjeka da vidi djete ovdje kod nas!!!Bog ti platio a ,hoce jer bog nije blato da ga gazis kao produkciju ,i ostale!

mima

07.03.2018 06:52

@Sarajevo - pa da zavaram tragove,a tebi svaka cast kako si shvatio_la...mislila sam da nece niko,ali Bravo... ;)...

Beograd

07.03.2018 15:46

@Sarajevo - Pozdrav za Sarajevo.

Zrenjaninac

07.03.2018 18:50

@Sarajevo - Sarajevo, pozdravlja te Zrenjanin.