Anabela Atijas
Screenshoot
Anabela Atijas

Screenshoot

Anabela Atijas, Foto: Screenshoot

Luna Đogani, Sloba Radanović i Kija Kockar su glavna tema i gotovo da ne postoji osoba u Srbiji koju ne zanima ljubavni trougao nastao u rijalitiju.

- Mnogo je bolja i jača izašla iz svega, nego što bih ja. Mislim da je ova ljubav fatalna, prepuna stasti, intriga... nije joj bilo lako. Po meni, najgore je prošlo - rekla je Luna koja podržava svoju ćerku. Anabela se osvrnula na pitanja gledalaca, za koje smatra da nemaju milosti prema Luni.

- Čini mi se kada je ona u pitanju, da je svaka glupost bila jednako važna, kapiram da je sve to bilo interesantno gledaocima. Bilo je previše svega. Luna je surovo iskrena, prizna, nije joj svejedno, ali nema problem sa egom - smatra pevačica. Anabela ne zamera ništa Slobi, a svesna je da njenoj ćerki teško pada kada se posvađa sa pevačem. Pevačica se osvrnula na Kiju i njen odnos sa Lunom.

- Na početku smo imali sliku Slobe koji je imao potrebu da se uvek nađe Kiji, što je lep gest. Luna je reagovala burno, što je iskreno s njene strane. I jedno i drugo su se izjasnili, rekao je šta oseća kada je u pitaju Luna. Mislim da je on tu sam osetio da se prelazi određena granica kada su njih dve počele da se zbližavaju - kaže Anabela i dodaje da je Luna zrelija od Slobe.

- Ona je odlučnija, ima čvršći stav. Ja pretpostavljam da je Sloba lepo vaspitan i da kroz to pravi loše poteze u odnosu na Lunu koja se osećala nezaštićeno - dodala je Lunina mama.

Sloba i Luna su se nedavno posvađali kada je blogerka lupila šamar svom dečku. Anabela se ne plaši da bi Sloba mogao da povredi njenu ćerku.

Luna i Sloba

Printscreen

Luna i Sloba, Foto: Printscreen

- Nije mi bilo prijatno, ali ne mislim da je neko ko bi digao ruku na žensko. To pokazuje što sam sebi već drugi put lomi ruku. Luna je iz nemoći odreagovala tako, iznervirao ju je što joj je okrenuo leđa. Kao što rekoh, njihova ljubav je fatalna - jasna je Atijasova. Gagi Đogani je izjavio da su Luna i Anabela smislile plan kako bi uništile Slobi plan i postale popularne. Anabela je prokomentarisala izjavu svog supruga, za koju tvrdi da nije tačna.

- To je notorna laž. Gagi to ne bi izjavio, smešno mi je. Zapravo su se naljutili na mene jer nisam davala izjave. Ako se nešto desilo, ako je Luna nešto uradila staću iza toga, ali taj intervju je laž - otkrila je Anabela.

 

Komentari (11)

ddd

14.12.2017 22:55

Uvedite sve mame i tate neka cuvaju decu.

nada

14.12.2017 23:09

Koja folirantkinja - kada daje izjave za medije nisu iste kao u studiju gde muca i nemoze sastaviti dve reci, rasteze dok prica i po njoj sve je cista laz oko njene mezimice!!!!!!!!!!!!! Bitan joj je konjski rep sa kojim se sve vreme poigrava. Sto se tice Gagijeve izjave u novinama je 100% istinita ali Anabela pokusava da demantuje istu - pa ako je laz neka tuzi novine i novinara koji je to napisao ????????? Plan joj je provaljen i sada je samo problem kako izaci iz svega toga !!!!!!!!!!!!

Miona

15.12.2017 20:33

@nada - ha ha ha providna si.Tvoji komentari su u skladu sa tvojom inteligencijom.Da li s ikonačno skapirla da Sloba nikada se odreći Lune neće. Bivša je za njega daleka prošlost. To vas najviše boli. Navikli ste na "jahanje", pa dosta je bilo.Konačno je skinuo povez sa očiju i progledao.Da nije,izgubio bi pravo da promeni bilo šta u svom napaćeom životu sa ovom folirantskinjom i lažovčinom. Luna je jžena njegovom života.Njihova ljubav je toliko jaka da ih niko, nikada rastaviti neće.

dd

14.12.2017 23:36

Produkcijo, dokle? Dajte joj prvu nagradu, proglasite je pobednikom... i kući, sa mamom!

Milica

15.12.2017 20:28

@dd - Slobina ljubav je jogromna, se je usmerio ka Luni.Čuva je kao zenicu oka svog. Samo napred.... svi smo uz vas,Živela ljubav.puna podrška. Sloba i luna po pobede.

Mirka

14.12.2017 23:50

Anabela strasno si poruznela od zlobe, a Luna je ruzna pa je ruzna. Objavite ovaj komentar, nisu to nikakve uvrede, jednostavno to je istina.

Dimitrije

15.12.2017 20:26

@Mirka - Zloba potiče od nemoći. zapitajsebej zašto je to tako. Luna je lepotica bez trunke silikona. Anabela je lepoa žena. neuporedie subivša i njena majka. ni do kolena im nisu. Bivša je jzlo, sa metar i žilet.Nikakva, mala ne zna gde se gasi.kako je Sloba izdržao do sada treba mu medalju dodeliti.Majko j Drginja, ti si carica, sve što si jiznela verujemo ti. Voliš svog sina kao zenicu oka svoga. Rodila si deliju, finog momka i izuzetnog pevača.Njegova karijera jće krenuti naglim skokom, po izlasku.

Suze pirane i krokodila u mutnoj vodi Nila

15.12.2017 00:57

Bilo je veoma emotivno kad su se majka i ćerka zagrlile i zaplakale skoro da su mi dodirnule srce ali kad su počele da opanjkavaju Kiju i kad je Anabela počela da joj deli "majčinske" savete u vezi preljube, podsetile su me zašto ovakvu vrstu žena treba zaobilaziti u širokom luku. Čuvaj se Anabela. Imaš naočitog muža, možda Luna jednog dana na njemu primeni i oproba tvoje savete. I na kraju, rečenicu : "meni je rijaliti napolju" - prva je rekla Kija, nemoj da je kopiraš budi malo orginalnija.

DIMA

15.12.2017 20:21

@Suze pirane i krokodila u mutnoj vodi Nila - Anabela je svetinja koja sezove majka. Prave savete je dobila. Usmerava je onako kako treba što Luna i jeste, Isrena , dobar čovek i da bude ono što jeste. predivna devojka. Ona je melem za dušu.. Draginja sutra, može biti vrlo srećna sa novom snajkom. Biće joj kao ćerka.Sloba je ludo voli. Njihova ljubav je jaka.Niko ih rastaviti neće. To što je bivša ušla kao individualac, to je njen problem. Ona je Slobina daleka prošlost. Izmedju njih odavno ništa nema. Luno ti si carica,lepoto samo napred

nedjo

15.12.2017 03:24

daleko im lepa kuća

Roditelj

15.12.2017 16:08

Kad cemo mi da zagrlimo nase dete u Zadruzi? Anabela vec 3 puta ulazila. Neravnopravnost izmedju takmicara. Gura se nemoral da pobedi.