Anabela Atijas
Youtube printscreen
Anabela Atijas

Petar Marković

Anabela Atijas, Foto: Petar Marković

Vest o potrazi za ljubavnim gnezdom oduševila je popularni rijaliti par, a kako "Alo!" saznaje, Anabela ne planira da iznajmi nekretninu, već da je zajedno sa suprugom Andrejom kupi ćerki.

Luna i Sloba

Youtube printscreen

Luna i Sloba, Foto: Youtube printscreen

- Anabela već neko vreme razmišlja o budućnosti svog deteta posle rijalitija, što je i normalno kada se uzme u obzir sve što se u "Zadruzi" dešava. U početku je razmatrala iznajmljivanje stana. Ipak, posle nekoliko nedelja potrage bilo je jasno da iznajmljivanje većih stanova na dobrim lokacijama dosta košta, i tada je počela da razmatra kupovinu - kaže izvor za "Alo!".

 Sa tim se složio i Anabelin suprug Andrej Atijas, koji je odlučio da joj pomogne da stambeno osigura Lunu.

- Kupovina stana prvenstveno je i bila Andrejova ideja. U planu im je nekretnina od oko pedeset kvadrata, koja će biti blizu stana u kojem je Luna pre "Zadruge" živela, budući da Novi Beograd voli i da se navikla na taj kraj - kaže naš izvor i dodaje da je Anabelin prvobitni plan bio da Luna počne ponovo da živi sa njom, ali se u međuvremenu predomislila.

Anabela Atijas i Luna Đogani

Alo!/Rajko Ristić

Anabela Atijas i Luna Đogani, Foto: Alo!/Rajko Ristić

- Posle svih stresnih situacija u kojima se našla u rijalitiju, Anabela nije želela da čuje za to da joj ćerka bude odvojena od porodice. Ipak, rešila je da pruži priliku Luni da održi vezu sa Slobom, i zbog toga će napraviti taj veliki korak umesto njih. Nije ni njoj bilo lako da sluša kako Slobina još zakonita supruga Kija govori da Sloba nema gde da ode, proradio joj je inat i rešila je da osigura ćerku i da joj omogući da ona i njen izabranik uživaju. Anabela planira i da novac zarađen u rijalitiju ulože u biznis, najverovatnije butik koji bi Luna vodila - zaključuje naš sagovornik.

Luna i Sloba ne kriju sreću zbog saznanja da će odmah po izlasku početi zajednički život, a Radanović je iskoristio priliku da se u nekoliko navrata uživo u programu zahvali Anabeli.

Luna Đogani i Sloba Radanović

Printscreen

Luna Đogani i Sloba Radanović, Foto: Printscreen

- Želim da se zahvalim Anabeli što sve radi za nas! Ona nije morala da traži stan i tako nam pomogne, pored svih svojih obaveza. Olakšaće nam početak zajedničkog života i zaista ne znam šta bih rekao za svu podršku koju od nje imamo - izjavio je pevač pre nekoliko dana.

Komentari (21)

JA*

02.03.2018 11:02

Pre ce biti, a i izvesnije je da iznajmljuje stan , a Sloba treba da ga placa i dobro odradjuje .... ;)

Ja

02.03.2018 11:56

@JA* - I da joj bude dobar u krevetu kako izjavi mlada dama ???

mila

02.03.2018 12:47

@JA* - Slobi je namestena pobeda pa ce od tih para on da plati stan...

Dila

02.03.2018 21:14

@JA* - Osnov svega u zajednici je poštovanje, uvažavanjei iskrenost.Bez ljubavi i sex-a što češće to bolje, nema ničega. Samo napred, sve vam priliči jer ste mladi,zdravi, snažni. Ljubav je ta koja pokreće sve. najlepše čestitke za kupovinu stana. Anabela, uz čoveka kao što je Atijas sve možeš...samo napred za dobrobit dece... Luna je prelepa devojka, iskrena i dobar čovek. zato je Sloba ludo voli i nikada je neće ispustiti ruku. Ona je žena njegovog života.Luna ga nikada izneveriti neće,jer je iskren

Pesadinac

04.03.2018 13:00

@JA* - Sve ove komentare gde se kaze Anabela ti si prava majka, i nikada joj nece pustiti ruku itd, pise jadna Anabela. Bar da se pohvali ona sama kad nece niko.

Milicaa

02.03.2018 11:14

Dize honorar sa njenog racuna za pesmu, a kao ima pare za stan. Ha ha ha

ita@mila @JA*

02.03.2018 21:19

@Milicaa - Daj ne lupetaj...inteligencija ti je ispod proseka,očigledno.... Bravo Anabela, prava si majka.Uvek brižna i puna razumevanja za svoju decu. Samo napred.Sloba i Luna su najlepši i najiskreniji par u Zadruzi. Njihova ljubav je najjača. Luna mu je pružila srce na dlanu.Sloba ga čvrsto drži i nikada ga pustiti neće.Ludo jevoli.On zaista posle svih patnji koje je imao zaslužuje pravu i iskrenu ljubav. Konačno, našao je ženu za sva vremena.Do jpobede.

Ami

02.03.2018 11:20

A....hocel u tom stanu zivjeti samo Luna i Sloba il svi zajedno ???

ami1

02.03.2018 11:34

@Ami - Pa ona se razvodi od Atijasa! To on nju isplaćuje stanom od 5o kvadrata!

iva@ami1 @Ami

02.03.2018 21:07

@Ami - Ne bavlavite više...kako se niste umorili od dezinformacija i gluposti. U principu to govori o vama...... Anabela ti si kraljica. Samo napred. Luna je super devojka, iskrena,otvorena, divan čovek.Sloba je ludo voli i zauvek ostaje sa njom. Ovi pljuvači mogu da rade kao drakstor, nikada ih niko rastaviti neće.Njihova ljubav je toliko jaka, da sve pršti od emocija....srećni su bili što toliko brinete o njima i zadovoljni što im pomažete da se skuće...Samo napred maleni do pobede...

Zorica

02.03.2018 11:25

Lazem sebe a lazem i tebe. Pazi da nepoverujemo, a vece uzimala deo cerkinog honorara.

simona

02.03.2018 21:01

@Zorica - Nebitna si.Zlo menja stalno oblike i prilagodjava se ličnosti koja ga ispoljava.Anabela i Atijas mogu sve. Budi ponosna na Lunu, ona je kraljica lepote i ljubavi.Sloba je našao ženu svog života i ostaje sa njom zauvek. Oni koračaju ponosno uzdignute glave ka putevima njihove sreće. Sloba je srećan i zadovoljan čovek sa njom, to je skoro izjavio u lajvu.Najlepši su par u zadruzi. Do pobede Sloba i luna.

Doris

02.03.2018 11:55

Koja laz! Nema za sta pas da je ujede.

Laki

02.03.2018 14:17

@Doris - To su Srbi, ljubomora vas ubi !!!!!

Pesadinac

02.03.2018 15:53

@Doris - Laki Anabela, sto da budem ljubomoran, ja kupujem dva stana, isto ko ti taj jedan!

Tea

02.03.2018 20:52

@Doris - Bravo Anabela kraljice, ti si prava majka.Atijas je super lik i uvek ti je podrška. Bravo za oboje. TI si prava majka.Budi ponosna na Lunu ona je posebna devojka,lepa,pametna,iskrena, čista kao biser,zgodna, voli čoveka svog života.Jednostavno oni su se našli,desila im se velika ljubav. Sloba je voli više od života Obadvoje su ljubomorni, ali to je normalno Zatvoren prostor čini svoje. Velik je psihološki pritisak,Dobro guraju. Sloba je ljudina od čoveka, iskren,čestit i otvoren mladić.Do pobede

lana

02.03.2018 18:20

Luna je pricala da ima stan u zgradi u kojoj zivi Darko Lazic. Bile su i slike u nekom casopisu kako je opremljen,navodno stan od 75 kv.Kako sad Anabela trazi stan?! Kakve lazljivice!!!

Veki

02.03.2018 19:03

Kupuju zeta tako to kod njih ide!!!

mara

03.03.2018 16:31

@Veki - Pre su kupovali mlade. Sad kupuju zetove. Promenila se vremena, ili je to kada mlada nije nevina usla u brak.

Dijana

02.03.2018 19:38

Iznajmice stan i kada izadju morace da plate 3 meseca kiriju dok je stan bio prazan.

Zemun

05.03.2018 01:25

Kupice stan od para od rijalitija. Nije ona tako velikidusna kao sto se predstavlja.