Ana Brnabić i Milica Đurđić
Dejan Briza
Ana Brnabić i Milica Đurđić

Dejan Briza

Ana Brnabić i Milica Đurđić, Foto: Dejan Briza

Ana Brnabić, predsednica Vlade, započeće danas zvaničnu dvodnevnu posetu Norveškoj, a boravak u toj zemlji iskoristiće da dugogodišnju partnerku Milicu Đurđić, koja putuje sa njom, odvede na performans čuvene umetnice, ekskluzivno saznaje „Alo!”.

- Ana je odavno planirala da na neki poseban način obraduje partnerku, s obzirom na to da zbog brojnih poslovnih obaveza malo vremena provode zajedno - navodi za „Alo!” dobro obavešteni izvor iz glavnog grada Norveške i dodaje da se prilika ukazala baš tokom ove posete.

- Njih dve veoma cene rad poznate umetnice, ali Milica je naročito poštuje. Ana to odlično zna i upravo zbog toga je sve lepo isplanirala i na vreme obezbedila pozivnice kako bi njih dve prisustvovale otvaranju izložbe Marine Abramović umetničkom centru u „Heni Onstad” . Ana je bila srećna kad je shvatila da se datum održavanje izložbe poklopio sa datumom njene zvanične posete Norveškoj. Ovo je, inače, retrospektivna izložba Abramovićeve „The Cleaner”, u okviru koje će biti predstvljeno više od 120 radova nastalih tokom poslednjih 50 godina. Nakon izložbe biće upriličena i večera za odabrane goste - navodi naš sagovornik iz Osla i dodaje da se za taj događaj nedeljama traži karta više.

Ana Brnabić, Milica Đurđić i Ivan Tasovac

Alo!

Ana Brnabić, Milica Đurđić i Ivan Tasovac, Foto: Alo!

- Milica je uvek bila Anina najveća podrška i svesna je da Brnabićeva preuzimanjem najmoćnije pozicije u državi nema više toliko vremena za privatni život. No, Đurđićeva je uvek bila puna strpljenja i razumevanja, te i ne čudi što su njih dve u višegodišnjoj skladnoj emotivnoj vezi - navodi naš sagovornik.

Kako priča naš izvor, koliko je predsednica Vlade Srbije pažljiva prema svojoj partnerki, najbolje svedoči to što će Milica Đurđić tokom posete Norveškoj imati na raspolaganju sopstvenog vozača i automobil BMW.

- Premijerka će, naravno, na raspolaganju imati svoj automobil iste marke, u kojem će se voziti i naša ambasadorka Suzana Bošković Prodanović, dok će se ostatak delegacije iz Srbije prevoziti minibusom - precizan je naš izvor.

Zajedno i u Istanbulu!

Podsećamo, ovo nije prvi put da Milica Đurđić prati svoju partnerku prilikom zvaničnih poseta i događaja. Tako je premijerka Ana Brnabić u Istanbul, na Evrobasket 2017, gde je otišla da bodri naše košarkaše, otputovala u društvu partnerke Milice Đurđić. Predsednica Vlade se i na koktelu povodom otvaranja Muzeja savremene umetnosti pojavila sa Milicom Đurđić, s kojom je u vezi osam godina, a zaljubljeni par je blistao od sreće.

Inače, premijerka Brnabić će sastankom sa norveškom premijerkom Ernom Solberg započeti posetu toj državi. Tema razgovora biće sveukupni politički i ekonomski odnosi Srbije i Norveške, kao i unapređenje ekonomske i privredne saradnje. U nastavku prvog dana posete, premijerka Brnabić sastaće se sa Kristin Skogen Lund, direktorkom Konfederacije norveških poslodavaca. Predsednica Vlade će na sastanku sa direktorkom Konfederacije norveških poslodavaca predstaviti rezultate u oblasti ekonomskih reformi i unapređenja investicione klime u Srbiji, a pre svega potencijale IT sektora, startap i inovativnog preduzetništva i kreativnih industrija.

Predsednica Vlade i članovi delegacije će obići i Nobelov muzej i Muzej moderne umetnosti u Oslu. Brnabićeva će se sastati i sa predstavnicima srpske dijaspore u Norveškoj. U delegaciji će, između ostalih, biti i Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije, i Slobodan Nakarada, direktor Muzeja savremene umetnosti.

Komentari (11)

buba

22.11.2017 13:14

meni se od njih dve povraca...uzas....lepo nisam navikla...a baka sam 3 unucica....

gospodja draga

22.11.2017 13:27

@buba - znaš koliko nas briga što si ti baka.. šta tebe briga šta ko radi u svom krevetu?

ISTI

23.11.2017 01:16

@buba - slučaj, a evo i da ponovim POVRAĆA MI SE!!!!!!!!!!

Stojko

22.11.2017 13:23

Kako li je smuvala Milicu?

nedjo

22.11.2017 13:24

bas su slatke

Bojana

22.11.2017 14:09

Na ciji racun? Ma nije bitno, samo putuj... casti narod.

Viren135

22.11.2017 14:10

Šta koga briga ko - šta i s kim radi? Ako nam je to najveći problem - onda mi nemamo problem.

deda

22.11.2017 15:10

Samo uzivaj Ana.

Goca Gocic

22.11.2017 17:39

Zemljo, otvori se.

Тртрћко

22.11.2017 18:51

Ја имам толико да ових дана може бити да ме има да ме нема.Отићи ћу сигурно у рај јер никоме нисам ни мрава погазио.Отићи ћу са тугом у срцету.На'ватала ме нека емоција шта видим,спазим и угледам ...

Dragi

26.11.2017 12:27

Drago mi je zbog njih dve. Milica je uspela u životu. ej, bmw i vozač!