Ana Sofrenović
printskrin
Ana Sofrenović

printskrin

Ana Sofrenović, Foto: printskrin

 

Njene reči su potresle svakoga ko je video ovu poruku.

- Drage moje ćerke, mama uskoro gubi sve. Bila je suviše nezavisna i svoja. Ili bezobrazna i nemoralna u zavisnosti koga pitate. Dobila je svoje šanse da se lepo ponaša, ali pošto nije pokazala dovoljan nivo kooperativnosti mora biti postavljena tamo gde joj je mesto. Sve što sam htela je nešto bolje za vas i celu pororicu i staru i novu kao i za sve zemlje kojima pripadam. Ali znate koliko sam bangava i jesam uspela da zgazim mnogo prstiju u procesu pokušavajući da učim u hodu i sazrim što pre da bih učinila najbolje što mogu. Sada je sve u rukama savršenih da odluče o nesavršenima - napisala je Ana i dodala:

- Ma ja sam daleko od savršenstva, htela sam da menjam svet, zaljubila se i saplela o sopstvene želje. Mnogo toga htela, mnogo toga započela. I mislila da će svi samo da poskoče od sreće nad mojim spiskom želja i da se postave tamo gde treba, ali naravno život tako ne funkcioniše, a ni ljudi. Mnoge sebi drage sam povredila jer sam se osećala izdanom, ali često ne shvatajući da sam i ja njih ostavljala kad sam im bila potrebna tako da nema ljutiš... Samo gledam kako da ovo rešim najbolje moguće... Hvala vam za podršku, znači mi puno, mada je ne zaslužujem uvek... guramo dalje - završila je.

Kada su je novinari "Kurira" pozvali za komentar, rekla je:

- Molim vas, ne bih volela da širim ovu priču. Zaista ne želim da otkrivam o čemu se radi, niti sam sigurna da ću ikada to želeti. Ja sam taj status obrisala vrlo brzo - bila je kratka Ana.

Dragan Mićanović

V. Živojinović

Nije joj lako bez njega, Foto: V. Živojinović

Ana je ćerke Ivu i Lenu rodila tokom braka sa glumcem Draganom Mićanovićem, a oni su se razveli 2011. godine.

Glumica se četiri godine borila sa depresijom i o tome je javno govorila.

Komentari (9)

Pera Detlic

27.04.2017 12:16

Sex leci depresiju,provereno tacno.

momazver

27.04.2017 12:17

Ovaj status/?/ je zapravo pismo pokušaja samodbrane i opravdanja najbližima/ćerkama/, a zapravo beznadežnog očaja osobe koja TRAŽI /STRUČNU/ pomoć i koja je svojim,ali i tudjim postupcima dovedena da stane na sims. Dvanaestospratnice.Bojim se za nju.

meda

27.04.2017 12:37

@momazver - Tvoji komentari u zadnje vreme govore da ti je potreban odmor.

Lorenc

27.04.2017 13:35

@momazver - Iguman Stefan. Man Velika Remeta

baka

27.04.2017 12:29

Ana nemojte sekirati decu nego lecite se ima leka! ja sam se izlecila od depresije i sada zivim normalno sa unucicima. To je bolest kao i svaka druga.

Arhangel

27.04.2017 15:00

Ako je cela Srbija u depresiji zasto ne bi i ti bila. Svakom je svoja muka najteza. Cuti i plivaj kao i svi ostali.

Ja

27.04.2017 16:30

Koliko se secam tekstova po novinama kada su se razvodili, ona se zaljubila u nekog inostranog igraca, koreografa, sta li i ostavila muza, a kada je izgleda doticni sutnuo, onda se setila Dragana, pa je pala u depresiji, kako da ne. Zalosno je sto ovakvim tekstom samo sekira svoju devu i pokazuje koliko je egoisticna i misli samo na sebe. Nekada sam imala lepo misljenje o njoj.

Seka

27.04.2017 21:24

DEPRESIJA JE TESKA MENTALNA BOLEST ,TREBA O NJOJ CESCE PISATI ,DEPRESIJA BOLI BOLI

ana

28.04.2017 07:38

Gospodjo mi sa strane vidimo da je Vasa depresija jedna teska greska. Nemate razlog za nju sem mozda neki genetski koji ne mpoze da se preskoci lako.Lepa,talentovana sa naslednicama treba li sta vise ?