Bastijan Švajnštajger
profimedia
Bastijan Švajnštajger

profimedia

Bastijan Švajnštajger, Foto: profimedia

Ćerku i zeta je na aerodromu sačekao Anin otac Miroslav, od koga se Bastijan ne razdvaja kada dođe u Srbiju. Tako je bilo i ovog puta. Paparaco „Alo!“ uslikao je Anu juče dok je u jednom prestižnom restoranu u Novom Beogradu ručala u društvu svoje kume, plivačice Miroslave Najdanovski, rođenog brata Miloša i njegove devojke Tašane.

Anin brat Miloš dovozi Bastijana

RAS

Anin brat Miloš dovozi Bastijana, Foto: RAS

Nakon ručka, tokom kojeg su nekoliko sati ćaskali i nazdravljali, seli su u džip i odvezli se u nepoznatom pravcu. S njima nije bio Švajnštajger, koji se, kako saznajemo, odmah po dolasku u Beograd udružio sa tastom, pa je proveo dan sa njegovim prijateljima.

Ana Ivanović

instagram

Ana Ivanović, Foto: instagram

Naš paparaco je potom uslikao Švajnija kojeg je Anin brat Miloš dovezao u stan, a uveče su krenuli u izlazak da bi se ubrzo vratili zbog jake kiše koja je počela da pada. Izgleda da se lepa teniserka uželela porodice i domovine, a suprug je u stopu prati gde god da krene. Ona trenutno pauzira zbog povrede, pa može da putuje, ali Švajni je, uprkos tome što je počela Liga šampiona, ipak odlučio da sa suprugom dođe u Srbiju.

Zadovoljan zetom: Miroslav Ivanović

Marko Metlaš

Zadovoljan zetom: Miroslav Ivanović, Foto: Marko Metlaš

Sportski znalci kažu da je Švajni morao da pita trenera za dozvolu da dođe u tazbinu jer bi u suprotnom mogao da snosi posledice. U svakom slučaju, izgleda da Ani brak prija jer izgleda sveže i srećno kao nikada ranije, dok je srpski zet upravo pokupio poene u tazbini jer je dolaskom u Beograd rizikovao svoj status u Mančesteru.

 

Uči srpski

Kako saznajemo, Švajnštajger već mesecima ide na časove srpskog jezika, a ovih dana je svoje znanje mogao da isproba i na terenu.

- Bastijanov srpski je još kriminalan, ali se trudi da ga nauči. Ovo je njegov prvi dolazak otkad je počeo da ide na časove - kaže naš izvor.

Save

Save

Komentari (11)

Slavko

19.09.2016 07:18

Sobzirom koliko ih je promenila tata je sa bilo kojim koji je hteo sretan i prsretan

mirko

19.09.2016 07:55

@Slavko - a ti jadnice kuckaj i placi, nja nja nja

Milica

19.09.2016 07:57

@Slavko - Zli covece!

Tuta

19.09.2016 07:24

Bolje da ne uci Srpski da da provali koliko je ogranicena ,ovako nezna misli da je izgubljena u prevodu a ne u vremenu i prostoru

Zile

19.09.2016 07:25

Bivsi su je provalili pa pobegli brze bolje

Andja

19.09.2016 16:01

@saj - A sto citas , kad te je bas briga?.

Lala

19.09.2016 09:48

Dobro nam došli. Ana ne brini šta pišu ljubomorni ljudi. To nisu tvoji Srbi. Mnogo ste slatki želim vam da ostarite zajedno. Bastijanu hvala što te učinio ovako srećnom. Zaslužila si?

barbara

19.09.2016 10:41

Ha...ha...ha...koliko ste jadni i bedni i koliko ste ljubomorni na Anu...,u svojim malim zivotima ne vidite dalje od svog nosa.Ana zivi svoj zovot , a zivite ga i Vi svoj ! Ona se borila da postigne svetski uspeh - bori te se i Vi za sebe.

lilly

19.09.2016 12:33

Oni su meni mnogo slatki.

FERKO

19.09.2016 14:18

@lilly - ZA IZBEGAVANJE