Ana Mihajlovski
Fejsbuk
Ana Mihajlovski

Fejsbuk

Ana Mihajlovski, Foto: Fejsbuk

Kako „Alo!” saznaje, Mirko je bio taj koji je spakovao kofere i otišao.

- Vest da se razvode Mirko i Ana potpuno je iznenadila njihove bliske prijatelje koji su im godinama zavideli na harmoniji koju su imali u braku. Da više ne žive zajedno i da su podneli papire za razvod dodatno je šokirala sve zato što su nedavno sinu proslavili prvi rođendan, kada se činilo da je u njihovom odnosu sve u najboljem redu. Očigledno je da su i tada među njima postojale razmirice, ali i da su to uspešno skrivali od okoline jer su oboje zatvoreni kada je reč o emocijama. Mirko je bio taj koji je izašao - kaže naš izvor blizak ovom paru i dodaje:

Ana i Mirko

Promo

Ana i Mirko, Foto: Promo

- Sa Anom u stanu živi i njena ćerka, koju ima iz braka sa vlasnikom producentske kuće „Emoušn”, Goranom Stamenkovićem. Ana poslednjih dana pokušava da na što bolji način organizuje svoje život jer pored brige o troje dece, ona ima snimanja emisije „Ja imam talenat”, a uskoro je očekuje i uloga u mjuziklu „Pepeljuga” - objašnjava naš izvor.

Ana je vrlo retko u javnosti davala intervjue, još je ređe pričala o emotivnom statusu, pa je tome ostala dosledna i sada.

Komentari (5)

BGD

27.11.2016 10:38

Eto koliko kukanje ,sta cu i kako cu.Tu su deca ,stan i izdrzavanje od dva bogata coveka.Naci ce ona jos bogatijeg,mlada je ima vremena.Zivot je lep ako si pametna.

citateljka

27.11.2016 11:22

@BGD - Ja joj zelim sve najbolje. Mlada je, inteligentna, zaposlena i lepa pa ce uspeti da se izbori u zivotu. Jadne su one sa decom, bez skole, bez posla, bez podrske i nade....

zena

27.11.2016 12:39

@BGD - Kako ste sluradi nekorektni! Zena ostalasa bebeom od godinu dana,ni sadve tri godine zeni nije lako. Sve moras oko deteta mnoga ne znaju ni da govore. Ipak,dzentlmenski i humano je ostaviti zeni i deci stan.

ceca

27.11.2016 16:03

Ne mogu da shvatim da se ljudi ovako zene-udaju/razvode...Boze me sacuvaj!!!Mislim da se o deci ovde najmanje razmislja,zalosno!

pele

27.11.2016 17:00

Od svakog muza stan, nije losa matematika.