Ana Nikolić
Instagram/ananikolicofficial
Ana Nikolić
Ana Nikolić, Foto: Instagram/ananikolicofficial

Pevačica se trudila da sakrije ovu romansu "kao zmija noge", međutim došlo se do saznanja da ona već dva meseca uživa u zagrljaju repera Stefana Đurića, poznatijeg kao Rasta Kavali.

Ani je izgleda dosadilo da ljubi kontroverzne biznismene koji su dosta stariji od nje, pa se prebacila na "piletinu".

 - Ana i Rasta se znaju već duže vreme, ali su u novembru pOčeli da se zabavljaju. Niko na prvi pogled ne bi rekao, ali oni su veoma slični i fantastično funkcionišu zajedno. Vole da se šale, da izlaze, da popiju...Ma mnoge stvari su ih spojile. Ana je odlepila za Rastom - započinje priču sagovornik blizak reperu.

Rasta Kavali
Rasta Kavali, Foto: Fejsbuk/RastaOfficial

On prenosi da su se Anini prijatelji šokirali kada su saznali da je ona u vezi sa Rastom zbog njEgovih dredova i specifičnog oblačenja, dok su i reperovi prijatelji nezadovoljni što je njihov drug postao "papučar".

 - Mi Rastu ne možemo da prepoznamo, skroz se promenio. Postao je prava "papuča" pored Ane. Samo mu je ona u glavi. Kad nisu zajedno, on samo priča o njoj. Nikad ni u jednu devojku nije bio ovoliko zatreskan kao u Anu. Tek dva meseca su zajedno, a već pričaju o deci. Ma potpuno su poludeli - priča Rastin prijatelj.

On tvrdi da se njegov drug retko odvaja od Ane i da čak izlaze po beogradskim klubovima zajedno.

 - Bili su skoro u jednom klubu. Znam da su zahtevali da dobiju zavučen separe i da ih niko ne fotografiše. Nekoliko dana posle toga on je bio na Aninom nastupu u jednom klubu gde je pevala za srpsku Novu godinu - prenosi izvor i dodaje da Rasta uveliko radi i na novim pesmama Nikolićeve:

-  Veći deo numera za njen album uradiće joj Rasta. Potpuno se posvetio njenom novom CD-u. Planiraju čak i da snime duet jer bi tako mogli zajedno da nastupaju i češće da budu zajedno a da ne bude providno. Oni se na sve načine dovijaju da budu jedno pored drugog a da javnost ne sazna da se zabavljaju - otkriva reperov drug.

Komentari (2)

RAKI

22.01.2016 00:22

Tri metera Somota zar te nije sramota da ti ljubis Mlada Momka matora Devojka.

krx

22.01.2016 07:54

Sta ce joj ovo?Posle onakvog frajera kao Misa babana,bas je pala nisko.