Ana Sević i Darko Lazić
Petar Marković
Ana Sević i Darko Lazić

Petar Marković

Ana Sević i Darko Lazić, Foto: Petar Marković

Lepša polovina pevača Darka Lazića posetila je jedan restoran gde se nasmejala do suza.

Naime, u restoranu se nalazio i mladić koji je igrao igrice na svom telefonu, a nakon što je poražen burno je reagovao.

Status Ane Sević

Printscreen

Status Ane Sević, Foto: Printscreen

Sa druge strane, Ani je ovo bilo izuzetno simpatično, te nije mogla da odoli a da ne uslika ovog strastvenog igrača.

Pročitajte i:

 

Komentari (4)

Beogradjanin

21.07.2017 06:03

Novinari, sta se desava sa vama?Malo, malo ozbiljnosti! Sta ce svaka njena objava i glupost na portalima? Niti je ona neka popularna pevacica niti neki ekstra lik da biste joj davali toliku paznju!O cemu se radi? Priznajem da vas ona vesto mami, ume to, to joj je posao jer nista i ne peva, proracunata je ali niste vi bas naivni. Dosta nam je vise tih j. Lazica, njihove"ljubavi", deteta i svega ostalog.

miki

21.07.2017 13:06

@Beogradjanin - ocigledno su vesti o njoj citane. eto ti prvi si usao i procitao vest a kazes da te oni ne interesuju. cudan neki narod. nista ih ne interesuje a sve citaju i sve znaju.

Vela

21.07.2017 16:35

@Beogradjanin - @miki Citamo, kao i svi koji posecuju ovaj sajt, ono sto nam se ponudi a o Darku Lazicu i njegovoj porodici se pise previse cesto, o potpuno banalnim stvarima i to je ljudima stvarno preko glave. To da je njegova zena nesto posebno interesantna, mozda za tebe cim stajes na njenu stranu a ona na Instagram postavlja nebuloze za koje se lepe musice poput tebe. Zena bez stila.

cicka

22.07.2017 00:49

@Beogradjanin - vela kako neko koga neko ne interesuje moze da zna sta ta osoba kaci na instagram?! znaci da pratis i da te zanima. pocetak i kraj price, mene kada neko ne interesuje ni ne znam da ima instagram a ne sadrzaj njegovog profila. licemerno. o lazicima pisu previse i ove vesti su smesne ali da ne donose citanost ne bi ni pisali.