Mlada u belom,  mladoženja u  odelu i patikama
pink.rs
Mlada u belom,  mladoženja u  odelu i patikama

pink.rs

Mlada u belom, mladoženja u odelu i patikama, Foto: pink.rs

 

- Venčanje je obavljeno brzo, mladenci su se potpisali u matičnu knjigu i posle čestitki kumova usledilo je fotografisanje telefonima na opštinskim stepenicama. Slikali su ih i fanovi koji su se zatekli u blilzini, a Ana i Rasta su pravo sa venčanja otišli na nastup.

Pevačica je blistala u dugoj haljini

pink.rs

Pevačica je blistala u dugoj haljini, Foto: pink.rs

Ana je nosila dugu usku haljinu, u kojoj joj se ocrtavao stomak, ali niko ne može sa sigurnošću da kaže da li je trudna ili ja samo nabacila koji kilogram. Njih dvoje nisu skidali osmeh sa lica i Rasta je sve vreme ljubio Anu. U blizini nisam video ni njenu majku, ali ni brata, kao ni članove Stefanove porodice - kaže naš izvor, koji se zatekao na licu mesta.

Rasta

facebook

Rasta, Foto: facebook

Kako sazanjemo, novopečeni mladenci su u nekoliko dana odlučili da će se venčati i to su krili od svih prijatelja.

- Njih dvoje su potpuno spontani i rade stvari koje im u tom trenutku padnu na pamet, pa je tako bilo i sa venčanjem. O velikoj svadbi trenutno ne razmišljaju, ali kod njih se nikad ne zna šta mogu da odluče u samo jednom trenutku - objašnjava naš izvor blizak pevačici.

Podsećanja radi, Ana je uvek volela žestoke momke, pa su na spisku njenih ljubavi bili „kontroverzni biznismen” Miša Banana, odnosno Rodoljub Radulović, zatim Matija Ćorković, ali i Ćazim Feliks Osmani, kao i nekoliko drugih biznismena.

Ana Nikolić

M. Nadaždin

Ana Nikolić, Foto: M. Nadaždin

 

Uzela njegovo prezime

Ana je juče odmah posle venčanja na svom telefonu promenila ime i nazvala se „Rastinom ženom”. - Ona je na venčanju jasno izrazila želju da ubuduće bude gospođa Đurić. Ostaje nedoumica samo da li će to važiti i za njenu karijeru ili će albume i dalje potpisivati sa Nikolić. Jedno je sigurno - u dokumentima će biti Ana Đurić - kaže naš izvor.

 

Kućna pomoćnica

Dejan Briza

Kućna pomoćnica, Foto: Dejan Briza

 

Spremačica sređivala stan za mladence

Ana i Rasta su odmah nakon venčanja otišli do njenog stana, gde je pevačica pozvala spremačice da joj srede stan, a mladenci su otputovali u Hrvatsku.

- Došli su nakratko posle venčanja. Bili su jako srećni i veseli. Popili su šampanjac, nazdravili i uzeli kofere kako bi otišli na zajednički nastup. Puštali su muziku u stanu kako bi malo proslavili. Mnogo su srećni - kaže spremačica Ljiljana.

Save

Save

Save

Save

Save

Komentari (4)

momazver

29.07.2016 06:39

Tja...biće jedino njega uspela da navata...uradjenog...ali to ne znači da im ne želim svu sreću

Ako

29.07.2016 07:32

Ima oltai i u opstini? E bas lepo

Lolita

29.07.2016 12:24

I da Bog da je vise ni nevidimo.... Nasla krpa zakrpu

Lolita

29.07.2016 15:27

@Lolita - Pardon- ne vidimo.... Jer uvek kad je pogledam ne znam da li je onaj Karamela ili ona... Zalosno je to sto svi idu kod istog hirurga da ih pravi na majmune a ne ljude