Ne nazire se  kraj crne serije:  Ana Ivanović
profimedia
Ne nazire se  kraj crne serije:  Ana Ivanović

profimedia

Ne nazire se kraj crne serije: Ana Ivanović, Foto: profimedia

Šta se to dešava sa nekada najboljom teniserkom sveta za „Alo!“ je pokušao da odgonetne Dejan Vraneš, bivši selektor Fed kup reprezentacije Srbije.

- U tenisu se rad koji ulažeš u sebe uvek isplati, tako je bilo sa Anom i nadam se da će tako i biti. Radi, ima želju, ali očigledno je da nešto ne štima.

- Da li je problem to što Ana često menja trenere?

- Ima 28 godina i ne treba da čudi to što je promenila mnogo trenera. Sada, kada je iskusna teniserka, valjda zna šta je najbolje za nju. Mislim da želja i motivacija kod nje i dalje postoje.

- U čemu je onda problem?

- Iskreno, ne bih znao zbog čega je to tako! Možda su naše želje i očekivanja veći, ali ne treba je osuđivati, tolike godine je među 20, 30 najboljih na svetu, a to je fenomenalan rezultat.

„Barijera je očigledna“:  Dejan Vraneš

K. Kamenov

„Barijera je očigledna“: Dejan Vraneš, Foto: K. Kamenov

- Ali njena igra nije na ranijem nivou?

- Što se tiče igre i tehničkog dela, njena igra se dosta razlikuje od one ranije. Konkretno, servis i forhend nisu više njen zaštitni znak. Važno je i da li je fizički spremna i zdrava, sve ostalo je teško prognozirati.

- Šta od Ane možemo da očekujemo u budućnosti?

- Želim joj samo da je zdrava i da je zaobiđu povrede. Da, vidi se da ima i nekih drugih stvari koji utiču na njen tenis. Jednostavno, devojka ne igra onako kako ume. Često ima probleme s povredama, a njene partije u poslednje vreme nisu ni nalik onim koje je pružala. Vidi se da postoji neka barijera! - zaključio je Vraneš.

Komentari (2)

V.St.

01.09.2016 07:52

Moram da budem malo zlobna, pitam se kad i od čega se povređuje, ovo sve liči na rekreativni tenis.

Thomas

01.09.2016 09:04

Kada je zadnji puta uspela? To sve nije novo.ali izgelada da to nju ne tangira mnogo, a i ne bi trebalo, neka igra dok ima volje pa neka bude i samo za jedan dan. Financije su tu i suprug papucar,, nema da se brine bas za nista vise.