Srećni u ljubavi: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger
profimedia
Srećni u ljubavi: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger

profimedia

Srećni u ljubavi: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger, Foto: profimedia

Krenimo redom. Bastijan je nedavno prilikom dodela nagrada BAMBI za doprinos nemačkoj fudbalskoj reprezentaciji na direktno pitanje lokalnih novinara da li će uskoro ostvariti san supruge Ane, koja sanja veliku porodicu uz neizbežan osmeh poručio sledeće:

- Uskoro. Sve ćete znati uskoro - objasnio je fudbaler, koji je na crnoj listi Žozea Murinja, menadžera Mančester junajteda, da bi zatim šeretski namignuo.

Druga potvrda da bi rode uskoro mogle da stignu u dom Ane i Švajnija stigla je od Ulija Henesa. Legendarni nemački igrač, koji je nedavno ponovo izabran za prvog čoveka Bajerna, u prvom susretu sa predstavnicima medija direktno je odgovorio na pitanje da li će pokušati da vrati Bastijana u Minhen.

- Koliko sam čuo, Bastijan će se uskoro povući iz fudbala. Shvatio sam da mu je prioritet planiranje porodice. Kada bismo ga vratili u Bajern, ne bismo mu učinili uslugu. Mislim da su mu prioriteti drugačiji i da nije previše zaiteresovan za fudbal - objasnio je Henes.

Nazdravio  za bebu:  Uli Henes

profimedia

Nazdravio za bebu: Uli Henes, Foto: profimedia

Predsednik Bavaraca pretpostavlja i da će Bastijan sačekati da mu istekne ugovor sa Mančesterom, a da će onda reći zbogom.
- Ja bih uradio sledeće: sačekao bih da mi istekne ugovor sa Mančesterom. Plaćali bi me do 30. juna 2018. godine i onda bih im rekao da idem u penziju. Do tada bih igrao golf svaki dan, dok se Ana Ivanović takmiči. Uz to bih je pratio po teniskim turnirima, a za to vreme bih planirao porodicu - nagovestio je Henes i godinu kada bi Ana mogla da postane mama.

Zbog svega toga, moguće je da Švajnštajger dres „đavola“ iz Mančestera ne zameni za uniformu Čikaga, gde je trener naš Veljko Paunović, ili zaduži opremu brazilskog Santosa, čiji je menadžer Dorival Žunior javno objavio da želi da dovede Nemca. S druge strane, Ana je tokom prošle nedelje počela pripreme za početak sezone u Internacionalnoj premijer teniskoj ligi. On će igrati za ekipu Rojalsa iz Dubaija, zajedno sa Danijelom Nestorom, Goranom Ivaniševićem, Martinom Hingis, Pablom Kuevasom, Tomasom Johansonom i Tomasom Berdihom.

U prvom kolu, 2. decembra, njen tim iz Ujedinjenih arapskih emirata igraće protiv Singapura, a slede okršaji i sa Japan Voriorisima (3. decembar) i Indija Ejsima (4. decembar). Posle turnira u japanskom gradu Saitama, sledi i nastavak takmičenja u Singapuru (6-8. decembra), a onda i u indijskom gradu Hajderbadu (9-11. decembra).

Kladionice kažu - potomstvo tek od 2019.

Svetske, ali i srpske kladionice objavile su kvote na godinu kada će ovaj sportski par postati bogatiji za novog člana. Kvota da će gospođa Švajnštajger ostati u drugom stanju do 1. januara iznosi tričavih 1,10! S druge strane, kvota da Ana neće zatrudneti tokom 2017. i 2018. godine je čak 5,50! Kladionice su pogodile i kada će se Ana udati za Nemca, pošto su davale kvotu 1,20 da će se venčanje dogoditi do 1. januara 2017.

 

Da li znate?

- Ana Ivanović je od učešća na teniskim turnirima zaradila više od 14 miliona evra.

- Ana je od sponzorskih ugovora do sada prihodovala više od 10 milona evra.

- Bastijan Švajnštajger je od ugovora sa Bajernom, Mančesterom i saradnje sa sponzorima do sada dobio 75 miliona evra.

Komentari (5)

mirna

29.11.2016 20:41

Drago mi sto rade na tome, oboje su vec u godinama! U to ime nazdravlje i jos jedan razlog da se pomiri sa svojom bivsom najboljom drugaricom!

ime

29.11.2016 21:28

Al je glavata ova Ana..

Nada

29.11.2016 23:11

Ana je samo u 2015. zaradila 8 mil dolara od sponzora (izvor: Forbsova lista), godinama je medju 10 najplacenijih sportistkinja na svetu, a Bastiju godisnja plata u Man Unitedu 13 mil evra, bez sponzorskih ugovora, a ima ugovor na 3 godine. A gde je prethodnih 13 god u Bajernu. Plus Ana ima dozivotni ugovor sa Adidasom...

dragana

30.11.2016 08:23

Planiraju deteee?Dvoje ljudi u braku??'Stvaarnoo?

Vanja

30.11.2016 13:02

@dragana - Pa, zar na 34. mestu liste planova nije bila jahta? Otkud sad dete? ps. Javite nam kada ce akcija ... da navijamo i da drzimo fige.