Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger, svadba, venčanje
Tanjug/AP 12.7.2016.

 

Ana i Bastijan gondolom su se odvezli do palate u kojoj su se venčali. Kako prenose mediji, Ivanovićeva i Švajnštajger sutra će se venčati u katredrali prema katoličkim običajima.

 

Ana i Bastijan odabrali su "opušten" stajling za građansko venčanje. Ona je bila u kreaciji koja je više podsećala na belu haljinu nego na venčanicu, dok je Švajni bio u odelu i košulji, ali nije imao kravatu.

 

 

U Veneciju su prvi došl članovi najuže porodice Ivanović i Švajnštajger. Gosti su odmah smešteni u hotel, kako bi imali vremena da se pripreme za svadbenu ceremoniju.

 

A photo posted by @ana_schweinsteiger on Jul 12, 2016 at 12:03am PDT

 

 

A photo posted by @ana_schweinsteiger on Jul 12, 2016 at 12:07am PDT

Venčanju će prisustvovati najveća imena iz sveta tenisa i fudbala: Endi Mari, Anželik Kerber, Joakim Lev, Tomas Miler, Lukas Podolski i drugi. Očekuje se da će biti ukupno oko 120 ljudi.

Kako saznajemo, Ana i Švajni su rezervisali luksuzni apartman, a u njemu će provesti i prvu bračnu noć. Do mesta venčanja zvanice će biti prevezene gondolama, pošto je hotel sa svih strana okružen vodom.

 

Hotel „Aman kanal grande“

profimedia.rs

Hotel „Aman kanal grande“, Foto: profimedia.rs

- Ana i Švajni će se venčati u prelepom dvorištu luksuznog hotela sa kojeg se pogled pruža na lagunu, nakon čega će se svatovi premestiti u dvoranu hotela, u koju staje 150 ljudi. Hotel ima sopstvene gondole u kojima će zvanice doploviti do mesta venčanja, dok privatno pristanište hotela osigurava da mladence ne fotografišu novinari. Organizatori venčanja stigli su iz Londona još tokom vikenda i danima rade na uređenu enterijera, balkona i pagode, ispod koje će se sportski par venčati pod vedrim nebom - kaže naš izvor blizak teniserki i dodaje:

Soba za mladence

profimedia

Soba za mladence, Foto: profimedia

- Nameštaj ovog glamuroznog hotela je u koži i satenu, dok su obodi vrata i prozora opasani pozlatom. Goste će dočekati zvuci klavira i klasične muzike. Po protokolu koji je mlada zahtevala nju bi do oltara trebalo da dovede otac, a Ivanovićeva je planirala da promeni prezime.

Za njih je rezervisana soba u kojoj su legendarni glumac Džordž Kluni i njegova nova supruga Amal proveli prve bračne dane. Više od deset organizatora venčanja, šminkera i stilista je uveliko smešteno u ovom italijanskom dvorcu, koji će sutra ugostiti svatove.

Na aerodromu u Veneciji su od juče i momci iz protokola koji će zvanice sa piste odvesti do hotela u koji su raspoređeni - objašnjava naš izvor dobro upućen u sve detalje ceremonije.

Hotel ima sopstvene gondole

profimedia

Hotel ima sopstvene gondole, Foto: profimedia

Nakon venčanja, mladenci će ostati nekoliko dana u Veneciji sa nekolicinom prijatelja, a onda će otići u svoj novi dom u Engleskoj. Vila koju je Švajni pazario nalazi se u zlatnom trouglu Češira, gde žive najveće zvezde svetskog džet-seta.

Nina Badrić

Dejan Briza

Nina Badrić, Foto: Dejan Briza

 

Nina Badrić peva pesmu za prvi ples

Po mladinoj želji, hrvatska pevačica Nina Badrić pevaće pesmu za prvi ples i u narednim satima će zabavljati goste. Osim nje, svatove će uveseljavati i bend koji su ljudi iz agencije za organizaciju venčanja ponudili Ani, a njoj se dopao. - Za razliku od Ane, Bastijan se nije mnogo bavio organizacijom venčanja, već je sve prepustio njoj. Ona mu je saopštila da želi da im prvi ples otpeva njena omiljena pevačica, što je Švajni bez pogovora prihvatio. Nina bi, takođe, trebalo da stigne u Veneciju večeras - objašnjava naš izvor.

Save

Komentari (33)

Bojana

12.07.2016 10:27

pa na instagramu ga je vec, kao sto vidite promenila.... :/

MAČIĆ

12.07.2016 12:22

@Bojana - i? šta je tu čudno. pa 99 žena prilikom udaje promeni prezime. To je trdicija. Može, a ne mora da doda i ime muža uz svoje, a po nekad se zadrži samo svoje. NO BILO JE SLUČAJEVA DA SUPRUG UZME MLADINO PREZUME. NI TO NIJE DANAS ĆUDNO. I NE ZNAM ZVBOG ČEGA SE UOPŠTE I SPIMINJE KOJE ĆE PREZIME ANA IMATI, NJEN ŽIVOT -NJENA STVAR.

GLUMICA

12.07.2016 12:29

ANA Ivanovic KATNJAOLKINJA. EU -i je i ovako cilj da se iskoreni Pravoslavlje...pa neka joj sa srecom zivot u EU i Svabom kad nije bio taj Srbin koji bi zadovoljio njene apetite . Sada ce da igras za Svabe a i dalje da ZAVIDI NASEM DJOKOVICU. Nole,volimo te svi.SRBIJA JE UZ PATRIOTE I VELIKE LJUDE....mali su mali....i nebitni....

ananevolimilovana

13.07.2016 01:08

@GLUMICA - Jao, a vi ste mi sve vernik do vernika!!! Pola vas je ovde obozavalo Tita i pripadalo KPJ, a druga polovina od ovih koji nisu pomrli posle glasala za Slobu i socijaliste. Dosta bre novokompovani vernici, ne znate kojom rukom da se krstite kad udjete u crkvu, prdite, smrdite, odlazite na krstenja, svadbe i sahrane kao da ste direktno dosli sa snimanja GRAND parade - polugole radodajke i seljancerosi u patikama i farmerkama. Da nesto znate o veri i crkvi ne biste se ovde prokenjavali!

Mics

13.07.2016 05:54

@GLUMICA - Ti si bre nebitna. Zajedljiv komentar kao i gotovo svaki koji napises, nezadovoljna zeno.Probaj da nekad i nesto pozitivno vidis. Kakve veze ima Nole sa ovim? Da imas svoj zivot, verovatno bi ti bilo sve jedno, zavidna zeno.

Ljiksi

13.07.2016 07:07

@GLUMICA - Glumice, losa ti je gluma, folirantkinjo. Sredi svoju kucu pa onda zabijaj nos u tudju. Isfrustrirana osobo. Pozabavi se malo sobom...

Maca

13.07.2016 07:15

@GLUMICA - Trebalo je tebe da pita za koga da se uda i za koju zemlju da igra. Ti si, vidim, strucnjak. Razumes se i u tenis i u fudbal i u veru, ma u sve... Blago tebi zeno ...

Maks

12.07.2016 12:59

Švajni se nije mešao u organizaciju???? A venčanje u katoličkoj crkvi???? Znači ANA se pokrstila??? Švajni pristao na sve nebitno, a Ana na ono najbitnije...

gorostasna

13.07.2016 01:05

@Maks - ALO BRE, koja crkva, da li ste citavi?! Jeste vi culi za gradjansko vencanje?!

Misa

12.07.2016 13:06

PREMA KATOLICKIM OBICAJIMA ?! JADNA !!!

katoliknisam

13.07.2016 01:11

@Misa - A ti znas sta su katolicki obicaji? Mozda nisi upoznat sa cinjenicom da se hriscani MOGU vencati i u pravoslavnoj i u katolickoj crkvi bez promene vere, samo se tada brak odnosi samo na pripadnika te vere u cijoj je crkvi brak sklopljen. Svi nepismeni i neuki!

LALE

12.07.2016 13:59

ONA JE PROMENILA DESETINE SPORTISTA A ISTO TOLIKO MOZE I VERA ,DOBRO DA JE IKO HTEO NJANJAVU

PECA

12.07.2016 14:01

LUJKA OSTAJE LUJKA,ZELIMO DA JOJ DECA BUDU LEPA NA TATU I PAMETNA NA MAMAU

Anka

12.07.2016 14:31

Neka im je sa srecom. Lepi, mladi i uspesni. Vode svoj zivot onako kako zele.

milan

12.07.2016 15:07

nemoralno je pisati ovakve gluposti

cicaa

12.07.2016 15:12

Neko proda veru za veceru,a ti Ana proda veru za

lili

12.07.2016 15:52

Ana lepotice, cestitam vencanje i zelim ti dug i srecan brak i jos dvoje decice sa maminim i tatinim talentima. Kao sto vidis nasem narodu niko ne moze udovoljiti-puka zloba i zavist-ali ne obracaj paznju sta ko od ovih zlobnika komentarise (svaka cast izuzetku, do sada samo jedan). Tvoj zivot, tvoja odluka, tvoja sreca. Sve najbolje zeli ti jedna nepoznata zena!!!!

Djordje

12.07.2016 18:20

@lili - more lili i ti si se smuvala sa nekim svabom,cim je zastupas.Ajde bar da je Anjstajn,ali ono svinja.

Djole prolece

12.07.2016 15:54

Nesrecnica,nije bilo Srbina po njenoj meri,jel?Koga je uopste i briga gde je i kada bilo vencanje i u cemu su se dovezli na vencanje!!!Bljak,od pocetka mi je to degutantno.....ali neka...ocigledno da i nije vredna ijednog postenog Srbina....ajd sad kod Merkelove!!!!Luzerka.....

X

12.07.2016 18:07

@Djole prolece - Mmmmm.... Franc!! ....ajke mu ga spalim!

AutomobiliBre

12.07.2016 16:54

Cestitam neka sad prave bebu.

sumadija

12.07.2016 18:15

Po meni ne postoji ta ljubav koja moze naterati čoveka da promeni veru: kad to mozete da uradite onda ste spremni i u drugu, treću i ne znam koju već veru da idete, ne znam kako se zovu te ličnosti, mozete da se lepo udate/ozenite sa nekim ko nije vaše vere ali svoju ne menjate. Jadno i bedno do bola, rodjena u pravoslavnoj veri a šta na to kazu njeni roditelji, sad su i oni katolici!?

sve sam slobnik

13.07.2016 01:04

@sumadija - A otkud vama da se Ana udala u crkvi i menjala veru? Ovo je bilo građansko venčanje!!! Udala se za nekog ko je ostavren i uspešan i kome Ana nije trofej da njima paradira svetom ili da se grebe o njenu slavu kao onaj nesretni Ivan Paunić, ili Verdsako koji je poznatiji po Ani nego po sopstvenom tenisu. Dosta bre sitne duše, ni sami niste sebi bolje partnere u životu odabrali pa ste našli Anu da kritikujete!

srdjan

12.07.2016 18:44

Zasto "princeza"...Ona je jedna prosecna zena,koja je imala pre osam godina neki svoj trenutak u tenisu...Opterecena da je neko savrsenstvo lepote,srljala je iz veze u vezu..Ako ćemo posteno,pa i nije bas toliko savrsena...Malo poveća glava, slabo uzražen struk..vise mi lici na neku nasu zdravu snasu, nego na princezu.O karakteru,povrsnosti,danas ipak ne bih... ( i svadbu je prepisala od Klunijevih..)Neka joj je sa srecom i da vise ne smara!Ćus.

Lana Schwartz

12.07.2016 21:48

@srdjan - Možda nije princeza ali je daleko iznad prosjecne žene!Lijepa djevojka,vrlo uspjesna sportistkinja koja se udala za super uspjesnog i,čini mi se,finog momka koji je očigledno obozava!Srecu im želim od srca i da im brak potraje!

LAKI

12.07.2016 19:35

ANA,PRVO VEČERA, ONDA DA OPEREŠ TANJIRE, ONDA MALO ČASOVA LJUBAVI, PA ŠLAFENZI. A UJUTRU SVE ŠAKAMA ? U GLAVU. E MOJA ANA.

koja

12.07.2016 20:02

Ne preterujte. Princeza???. Prosečna devojka - žena. Samo što je izdvaja od proseka je lova i ništa više.

Pravoslav

12.07.2016 20:21

Pravi vernici, oni koji redovno idu u crkvu, poste, trude se da odagnaju ruzne i zle misli, znaju da nije u redu da ruzno govore o ljudima druge veroispovesti i o ljudima uopste,.kao i njihovim izborima koji ne remete niciji zivot. Vera i verovanje u Boga je stvar izbora. Ani i njenom izabraniku mnooogooo srece..

MRRRSH

13.07.2016 13:40

@Pravoslav - TI OCIGLEDNO NISI PRAVOSLAVAC VEC SUPLJOGLAVAC...UCIS LJUDE DA BUDU POSPANI DA IH VODE NA KLANJE A ONI GOVORE :SAMO TI SINKO RADI SVOJ POSAO, UCIS IH LAZNO DA TREBA DA OPROSTE I ZABORAVE ZLU UMESTO DA SE BORE...BRAVO ZA BOTOVE AMBASADA I NATASE KANDIQI, ZAGLUPLJUJTE SRBE.SVE VIDIMO KAKO SE "VERNICI" SA ZAPADNIH ZEMLAJA KOJE SU BOMBARDOVALI SRBIJU KAJU, PLACU, RIDAJU,MOLE BOGA ZA OPROSTAJ...CVRC

Pravoslav

13.07.2016 16:25

@Pravoslav - Poruka za Mrrrsh: Kad pomislim na pravoslavnu veru i pravog vernika pomoslim na upokojenog Patrijarha Pavla. Vase misljenje nece promeniti moj stav.

Frizer jon

12.07.2016 21:55

BAREM DA JE OPRALA KOSU ,BAREM ZA VENCANJE,SIGURNO JE BILO NAVRAT NANOS STO PRE DA UHVATI MUZA

juka

13.07.2016 01:06

ZELIM JOJ PUNO SRECE ALI REALNO ZAPADNJACKI I SRBSKI MENTALITET NE MOGU DA PROĐU NA DUZE STAZE....JAKO ME CUDI NJENA GLAVA....A PARE NA PARE...NECE ZA MENE SIROTINJU...