Katarina Radivojević i Ana Stanić
M.Jošida
Katarina Radivojević

M.Jošida

Katarina Radivojević , Foto: M.Jošida

Naime, Ana i Katarina su se pojavile na otvaranju jednog prestoničkog restorana, u kojem su uživale u besplatnom jelu i piću, da bi se nakon toga uputile i na otvaranje diskoteke.

Pevačica i glumica su prvo uživale u restoranu u kojem je voditeljka Nina Seničar bila jedan od domaćina, a sve vreme su bojkotovale pripadnike sedme sile.

Ana je samo kratko prokomentarisla da je prehlađena i da nije u stanju da priča, iako je sve vreme bila vidno raspoložena.

- Loše mi je, ne mogu da govorim - rekla je Stanićeva, ali joj prehlada nije smetala da uživa u kafani.
Kada je videla da njena prijateljica Ana ne želi da daje izjave, i Katarina Radivjević je odlučila da bojkotuje medije, pa se pravila da ne čuje novinare koji su je dozivali.

Ana Stanić

M.Jošida

Ana Stanić, Foto: M.Jošida

Nakon večere, prehlađena Ana i Katarina uputile su se pravo na otvaranje još jednog ugostiteljskog objekta, u kojem je nastupao Darko Lazić. I na tom događaju su Ana i Katarina pokušale da se sakriju od medija, pa su nakon nekoliko pića napustile klub.

Podsećamo, Katarina se nedavno vratila u Srbiju iz Amerike, gde, kako sama kaže, nije napravila karijeru, pa je sve više pri odluci da treba da se okrene produkciji, dok Ana već godinama nije prisutna na muzičkoj sceni, pa ostaje prava nepoznanica zašto su ove dve dame odlučile da beže od medija.

Komentari (3)

Vajdica

05.11.2017 09:43

Kao Suzana Mancic i Biljana Ristic svojevremeno.

Miki

06.11.2017 11:29

Zato sto su bahate,zato ih ni nema nigde!

natali

07.11.2017 01:41

Tekst Vam je vrlo maliciozan, Ana je prisutna na muzickoj sceni i uvek ce biti, kao i Katarina u glumi. Mozete da napisete da je spot za Aninu novu pesmu ''Ono sto smo mi'' nominovan za spot godine, a nominovana je u jos 9 kategorija za Video Muzicke Nagrade.