Ana i Jelena
Alo!
Ana i Jelena

Alo!

Ana i Jelena, Foto: Alo!

Ana se ponovo našla u epicentru dešavanja, pa londonski mediji naširoko pišu o njenom vereničkom prstenu, ali i o zavodljivim pogledima koje je upućivala fotografima dok je pozirala na crvenom tepihu. Ivanovićeva se odlučila za crvenu haljinu, a Jelena se u Kensingotnu opredelila za belu kombinaciju. Tokom same zabave u restoranu, Jelena je bila u centru pažnje, pošto je pijuckala šampanjac uz konzumiranje nezaobilaznih jagoda.

Karolina  Voznijacki i Serena  Vilijams

Alo!

Karolina Voznijacki i Serena Vilijams, Foto: Alo!

Tenisrke su se svojski potrudile da atraktivnim odevnim kombinacijama obezbede sebi što više medijskog prostora. Svetski broj jedan Serena Vilijams izazvala je dosta uzdaha, pošto je u prvi plan istakla noge i butine. Amerikanka inače na Vimbldonu želi da izjednači rekord Štefi Graf i stigne Nemicu sa 22 grend slem titule. Karolina Voznijacki možda nije imala tako izazovnu haljinu, ali se potrudila da pozom obezbedi mesto u medijima. Devojka iz Danske je prilikom poziranja u prvi plan istakla svoju sjajno izvajanu pozadinu.

Betani Matek Sends

profimedia

Betani Matek Sends, Foto: profimedia

Bilo je i drugih devojaka koja su se potrudile da budu centru pažnje. Britanka Heder Votson se pojavila sa zelenim kišobranom, koji se savršeno slagao sa kožnom haljinicom iste boje, dok je po skandalima čuvena Betani Matek Sends odlučila da ponovo sve šokira i da se pojavi u nečemu što izgleda kao balska haljina napravljena od krzna!

Komentari (1)

profa

25.06.2016 11:42

Elegantne i otmene. Neka svet vidi da i mi imamo prirodne i lepe, a uspesne devojke.