Ognjen Amidžić
Goran Srdanov
Ognjen Amidžić

Goran Srdanov

Ognjen Amidžić, Foto: Goran Srdanov

Iznenađenje nosi naziv "YouTube Music Battle", a pobednik ovog takmičenja će dobiti snimanje dve pesme i spotova za ove numere.

Za razliku od postojećih, ovo će biti prvo muzičkih takmičenje preko interneta i Amidžić je ovaj projekat pripremao nekoliko meseci.

Pravila su jednostavna - učesnici koji, na nedeljnom nivou, budu imali najviše pregleda na Jutjubu, idu dalje, i tako sve do finala.

- Nova sezona emisije "Amidži šou" počinje u utorak, 19. septembra. Potrudićemo se da budemo zanimljivi bar kao što smo bili u prethodnoj sezoni, a imamo i neke novine. Imamo veliko takmičenje za sve gledaoce, nadam se da će što više vas učestvovati. O čemu se tačno radi, saznaćete u utorak u prvoj emisiji - rekao je Ognjen.

Ono što je poznato, jeste da će gost u premijernoj emisiji nove sezone biti političar i gradonačelnik grada Jagodina, Dragan Marković Palma, koji se kroz prethodne sezone uvek rado odazivao pozivu za gostovanje u emisiji "Amidži šou".

 

Komentari (4)

ŠOJKE

15.09.2017 16:06

HVALA LEPO! JOŠ ME PAMET NIJE IZDALA DA BIH TE GLEDAO!

BOŽE

15.09.2017 16:22

JOŠ I OVAJ???

BG

15.09.2017 19:03

Šta reci nego da je ljigav, negativan i neinterensantan!

Тртрћко

17.09.2017 07:24

Музичко такмичење!Ух,хвала му до неба!Ја одавно тврдим да нам недостају музичка такмичења.Да видимо како ко пева и свира!Браво за Амиџу.Цепај!