Hejli
Printscreen
Hejli

Printscreen

Hejli, Foto: Printscreen

Priča ove tinejdžerke proširila se nakon intervjua sa njom u emisiji doktora Fila.

Hejli je pred kamerama pokazala stomak, uverena je da je trudna devet meseci, i da nosi Isusa.

Nju ne podržava ni majka koja za svoju ćerku kaže da kompulsivno laže i da živi u iluziji.

"Prvi put kada mi je rekla da nosi Isusa Hrista, pogledala sam je kao da je izgubila razum", ispričala je njena majka.

Iako niko normalan ne veruje da je trudna, ona uporno ponavlja jedno te isto.

"Jedne noći dok sam spavala osetila sam udarac u stomaku. Sada osetim bebinu glavu ispod pupka. Nije me briga što mi ne veruju, ja znam da je to Isus. na kraju se svodi na to jesi li pravi vernik ili ne. Ne zanima me šta pričaju doktori ili šta pokazuju testovi za trudnoću. kada rodim ovo dete niko mi ga neće oduzeti, jer je ono moj spasitelj", ispričala je Helji i dodala da se tokom trudnoće ugojila 12 kilograma.

Tinejdžerki je tokom godina dijagnostikovana paranoična šizofrenija.

Njena majka moli doktora Fila za pomoć, jer više ne može da živi ovako.

"Moramo da se ponašamo prema njoj kao da je stvarno trudna da bismo izbegli bilo kakav sukob. Želim da kako mogu da joj pomognem", požalila se njena majka.

 

 

Komentari (8)

Vec vidjeno

03.11.2016 17:23

Pa niko je nije obavestio da je Mesija u Srbiji!! Doduse ateista je,ali isto tako cvrstu veru ima da mu je misija spas Srbije!Moguce da im je i dijagnoza ista,jer se i prema njemu svi ponasaju kao da je Mesija stvarno,inace se jako naljuti!

acomurija

04.11.2016 09:41

@Vec vidjeno - Bravo!

djenka

04.11.2016 14:09

@Vec vidjeno - Imamo mi takvih kao ona za izvoz! Dovesti je u "Parove" ili "Snajke" pod hitno. Tu će se osećati komotno, kao medju svojima - sa istom dijagnozom!

meda

04.11.2016 16:31

@Vec vidjeno - Jaoj, nasmeja me danas nesto, pa makar i komentar. A sto se tice devojke i njene porodice, zao mi ih je, radi se o vrlo teskoj bolesti.

Mirko

04.11.2016 14:07

Auh, covece! Gde se seti Sutanovca...

citateljka

04.11.2016 16:36

Rodice ona "majmuna" a ne Isusa......Ali sta da se radi-nije ona kriva sto je bolesna! ZALOSNO!

Mala

05.11.2016 00:13

Gledala sam ovo epizodu dr phila mnogo tuzno. Devojka je mnogo inteligetna kad prica i sve shvata i razume se u psihicke bolesti. Ali nije svesna koliko je ona ustvari bolesna.. Nadam se da ce prihvatiti pomoc od dr phil i otici na lecenje. Ona je toliko ubedjena da je trudna da je i posle ultrazvuka rekla doktoru da on laze i da ona jeste trudna iako se jasno vidi da nema bebe..moze da se nadje cela epizoda na youtube. Vredi pogledati

momazver

06.11.2016 19:09

Tja, sve bolesti potiču iz glave, samo triper iz zadovoljstva!P.S. A jesu li joj pregledali uši? Devici Mariji Isus je začet kroz uho! /Zato časne sestre i monahinje imaju pokrivene uši./