Šaban Šaulić
Alo!/Rajko Ristić
Šaban Šaulić na američkoj turneji

Alo.rs

Šaban Šaulić na američkoj turneji, Foto: Alo.rs

Naime, već dan nakon što su objavljeni rezultati po kojima je Tramp postao novi predsednik, organizatore Šabanovog koncerta u Njujorku pozvali su članovi štaba koji su poreklom sa naših prostora i tražili da rezervišu 30 mesta u VIP sektoru za koncert.

 

Iako su sva mesta bila već rasprodana, zbog jedinstvenosti zahteva organizator je uspeo da reši problem. 

Šaban i Goca Šaulić

Alo.rs

Šaban i Goca Šaulić, Foto: Alo.rs

Tako su članovi štaba sa prostora bivše Jugoslavije, ali i njihovih 20 američkih kolega proslavljali trijumf uz pesme legendarnog pevača.


- Čuo sam da su oni slavili na mom koncertu ali nažalost nisam stigao da se sretnem sa njima zbog prevelike gužve. Drago mi je što su odabrali da uz mene slave, naročito zato što sam i ja navijao za Trampa. Ceo koncert je bio fantastičan, publika je uglas pevala sa mnom, ne znam da li su Amerikanci iz štaba razumeli išta, pretpostavljam da nisu, ali su sigurno mogli da vide kako to izgleda kada mi slavimo - kroz osmeh nam je rekao Šaban, koji je u Americi proveo nedelju dana na odmoru sa suprugom Gordanom. 

Šaban i Goca Šaulić

Alo.rs

Šaban i Goca Šaulić, Foto: Alo.rs

Osim što su imali vremena da se posvete jedno drugome i odmore od uobičajenih obaveza i gužve, Šaulići su iskoristili i početak sezone praznika u SAD pa su kupili i novogodišnje poklone za članove porodice.