Alo! Zurka
I. N.
Alo! Zurka

I. N.

Sa prijateljima proslavljamo jubilej, Foto: I. N.

"Alo!" novine na srpskom medijskom nebu postoje već čitavu deceniju, a sinoć, u društvu brojnih prijatelja naše medijske kuće, proslavili smo 10. rođendan.

Na veliku "Alo!" žurku došli su brojni predstavnici sveta politike, estrade, sporta, kulture... Svi su nam sa osmehom čestitali i poželeli da trajemo još dugo.

Prelepe Ana Kokić i Milica Pavlović zajedno su sa glavnim i odgovornim urednikom "Alo!" novina Duškom Vukajlovićem presekle slavljeničku tortu.

Uz pohvale da su "Alo!" najbolje novine na tržištu, čestitke našem menadžmentu i uredništvu uputili su ministar Zoran Đorđević, funkcioneri SNS Zoran Babić i Marija Obradović.

Alo! žurka

Alo! Dejan Briza

Alo!/Dejan Briza

Lepe želje uputili su nam i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma. Čestitkama su se pridružili Novica Tončev iz SPS-a, lider NSP-a Miroslav Parović, poslanici SRS-a Miljan Damjanović i Aleksandar Šešelj, funkcioneri DS-a Dragan Šutanovac, Tamara Tripić i Radoslav Milojičić Kena, Stefan Stamenkovski i Milica Đurđević iz pokreta Zavetnici...

Slavlje su uveličali i pripadnici Ministarstva odbrane, Načelnik Uprave za odbrambene tehnologije general Bojan Zrnić, načelnik Uprave za odnose sa javnošću MO Petar Bošković i mnogi drugi.

Najlepše želje za "Alo!" imali su i Melina Džinović, Goca Tržan, Anabela Atijas, Nemanja Velikić, Marina Tadić, Mia Borisavljević, Marina Visković, Ilda Šaulić. Sa nama su došle da proslave i Ivana Đorđević, Soraja Vučelić, Drina Pešić, Snežana Dakić, Dragana Katić, misica Ivana Trišić i Vesna Da Vinča.

Alo! Zurka

I. N.

Glavni i odgovorni urednik Alo! Duško Vukajlović, Foto: I. N.

Veliku čast učinili su nam i naši prijatelji iz sveta sporta. Sa nama su slavili i naša legendarna sportistkinja Jasna Šekarić, generalni direktor Partizana Miloš Vazura, potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić, predsednik Atletskog saveza Srbije i vlasnik "Komtrejd grup" Veselin Jevrosimović, Željko Tanasković i mnogi drugi.

Miloš Vazura nam je od srca čestitao deceniju postojanja.

- Drago mi je što sam deo vašeg slavlja i nadam se da ćemo zajedno slaviti mnoge uspehe i vaše i naše - rekao je Vazura, dok nam je Vladimir Vuletić poželeo najmanje 50 proslava rođendana.

- Uz nesvakidašnju čast i zadovoljstvo što smo deo zasluženog slavlja dnevnog lista "Alo!", napominjemo da je jedini pravi jubilej obeležavanja 50 godina, budući da je u pravnoj tradiciji taj dan najavljivao veliki rog u koji se duvalo, a zvao se "Jobel". Želimo dnevnom listu "Alo!" "Jobela" i jubilej od 50 godina, najmanje - rekao je Vuletić.

U svetu streljaštva samo je jedna Jasna Šekarić, najbolja svih vremena u tom sportu. I ona je došla da s nama proslavi jubilej, ali i da nam uputi pregršt divnih reči.

- Hvala vam što ste me pozvali, zaista je fantastična atmosfera. Želim vam sve najbolje u daljem radu. "Alo!" novine su zanimljive kao i uvek, ja kao bivši sportista najviše čitam sportsku rubriku. Oduševili ste me "Alo! Sprint" dodatkom, baš komentarišem sa prijateljicama koliko ste kreativni i drugačiji od drugih. Imate stila, bravo za vas - rekla je legendarna Jasna Šekarić.

Bivši odbojkaški reprezentativac naše zemlje Željko Tanasković takođe je uveličao naše slavlje.

- Želeo bih da čestitam vašem listu rođendan, želim vam da proslavite još mnogo godina. Velika je stvar kada ovako kredibilan list napravi ovakav događaj i poveže ljude. Čitam većinu medija, "Alo!" je svakako jedan od njih. Samo nastavite ovako - rekao je legendarni odbojkaš. 

U prelepom ambijentu kluba "Gotik" pridružili su nam se i Beba Dragić, Jovana Jeremić, Katarina Grujić, Snežana Đurišić, Ana Ćubela, Tamara Đurić, Anđela Veštica i mnogi drugi.

Za dobru atmosferu pobrinuo se bend "Beso de loco"

Komentari (9)

XXL

27.11.2017 22:54

SVE ČESTITKE ZA 10 ROĐENDAN MEDIJA "ALO!“ I DA JE JOŠ DUGO PRISUTAN NA MEDIJSKOJ SCENI SRBIJE na opšte zadovoljstvo svih čitalaca.

tanja

28.11.2017 02:58

@XXL - Happy Birthday-Srecan Vam rodjen dan :) Udri brigu na veselje i samo napred!

XXL

28.11.2017 08:33

@XXL - Prijateljice @tanja NIJE meni rođendan već njima iz medija "ALO!". U svakom slučaju - hvala. Pozz.

tanja

28.11.2017 17:33

@XXL - I know prijatelju :) Sve najbolje i Srecna vam Nova godina!

Razmena dobara

28.11.2017 06:41

licno redakciji na celu sa urednikom zelim da njihovi na zalost promenljivi poslovni "roditelji,staratelji,tutori,...),shvate da cu "deca" porasla,da vredno i ozbiljno rade i da je krajnje vreme da im se dečji dzeparac poveca.Jednostavno to je neophodno da bi imali motiv za dalje napredovanje.

mikica

28.11.2017 08:01

Srećan rođendan

Sima dokolenac

28.11.2017 08:58

Veoma dobra novina.....cestitamo .

Pera Detlic

28.11.2017 11:27

Srecan rodjendan, da trajete jos 100 godina.

Nenad

28.11.2017 12:41

Zelim vam mnogo manje poltronstva a vise objektivnosti.