Doktor
Profimedia
Doktor

Profimedia

Ilustracija, Foto: Profimedia

Prema tvrdnjama njegovih poznanika, od tada se nalazi u Beogradu, ali niko ne zna gde.

Uprava Opšte bolnice, gde je dr Bojanić do pre nekoliko meseci bio i načelnik odeljenja ortopedije, potvrdila je da on od 10. oktobra koristi godišnji odmor i da se na poslu neće pojavljivati narednih sedam dana.

– Doktor je poslednji put bio na poslu u ponedeljak i tada je dao pisanu izjavu zdravstvenom inspektoru. Posle toga smo sa odeljenja ortopedije dobili saopštenje da je uzeo slobodne dane i da nekoliko dana neće raditi – kažu u Opštoj bolnici čija direktorka je sa svojim saradnicima u utorak predveče išla do porodice Nikodinović da joj izjavi saučešće.

Kako je potvrđeno iz bolnice imali su korektan razgovor sa dečakovim ocem Milanom i nije bilo nikakvih problema. U selu Korenita, gde doktor ima porodičnu kuću, komšije su ga poslednji put videle u nedelju, ali niko nije želeo da komentariše slučaj u koji je umešan kao profesionalac. Od njegovog prijatelja smo saznali da je pre dva dana razgovarao sa Bojanićevom suprugom, koja mu je samo rekla da je on otišao u Beograd, ali ne i gde se nalazi. –

Tog čoveka poznajem godinama i ne mogu da verujem da je napravio ovakvu grešku. Znam ga kao dobrog lekara, mnogima je pomogao, ali ovo sada je neopisiva tragedija – kazao je prijatelj koji nije želeo da mu se pominje ime u medijima.

Prema nezvaničnim informacijama, doktoru Bojaniću je od ponedeljka pružena i policijska zaštita, ali ni to niko od nadležnih nije potvrdio.

Komentari (9)

Dr

12.10.2016 11:20

Pošto je postao poznat po nedelima, još će mu i kliniku otvoriti. Ako je kriv neka odgovara kao čovek, a ne da se skriva.

Pavle

12.10.2016 13:35

GDE SE TAKAV KRIJE NAJBOLJE ZNA MINISTAR LONCAR !!!!

mima

12.10.2016 13:42

po meni su mnogo krivlje one kolege koje su i ako su znali koliko je strucan i moralan a cutali sutako je svuda po bolnicama,lojalnost ubija.takvog stite da bi sami sebe videli u boljem svetlu,jer ako takvog nekog nema videce se koliko su i drugi losi.ja lezim u bolnici,i za jedan tezi slucaj jednog mladog decak dolazi "strucnjak" u vidu "deteta" lekara .ocigledno bez nekog iskustva direktno sa fakulteta i najverovatnije sa kupljenom diplomom,ili mozda "odradjenom" jer je vrlo zzgodna i mlada .

aki

12.10.2016 14:29

@mima - aj molim te rastumaci sta si napisala i sta si htela da kazes?

Grobarka

12.10.2016 15:31

@mima - Mima,da trazis da ti uciteljica vrati pare,pa sa tim parama da platis nekog ko nije ,,odradio,,diplomu da te sto pre opismeni.. ;)

Драгомир

12.10.2016 14:00

Полицајци га чувају да неко не би за њега одговарао ки за човека? Он ће да лепо искористи боловање од прошле године па да узме годишњи одмор док тарапане се стиша!Онда ће се заклети у мајку да више неће чинити грешке-Држава ће да наседне на одавно научена лекарска оправдања и никем ништа.Еј,бре,400 породица сумња да су им деца украдена а било је ,,да су умрла,,!По гробљима нигде нема споменика умрлој деци која су живела само неколико дана! Да причају истину болничко особље?Смртно би страдали?

majka

12.10.2016 14:59

Drzava treba da ovo ne resi na jedino moguci nacin, a to je da se utvrdi njegova odgovornost i da on ako je kriv izgubi licencu za rad i placa materijalnu odstetu decakovoj porodici.Ako to drzava ne uradi, kao sta i do sada nije, onda ona postaje saucesnik u zlocinu.Vucicu, ovo je ozbiljno upozorenje tebi kakvo je stanje u zdravstvu ali i u drustvu generalno.Nema ni znanja a ni odgovornosti.Zaustavi odliv mozgova iz Srbije!

Alex

12.10.2016 15:37

Pa ne krijem ga ja sigurno?Zna se,ako je covek pod ''policijskom zastitom'',''u kom grmu lezi zec''?Da sam ja bio na njegovom mestu( NE DAJ BOZE)ja bi vec sto puta bio saslusan i isprebijan,jer nemam ''policijsku SNS zastitu);Zato,Srbijo,''USTAJ NA NOGE LAGANE''ako ne zelimo,da sahranjujemo nasu decu,zbog ,kvazi-doktora,i manipulatora,svaki dan!!!

Aca

12.10.2016 16:34

Da li zato mi plaćamo policiju? Umesto da bude u zatvoru, njega policija čuva da ga ne dokopa sa pravom besan narod?! Nije ovo prvi,već 1001 slučaj totalne nebrige, nestručnosti i bahatosti lekara.