Doktor
Shutterstock
Doktor

Shutterstock

Doktor, Foto: Shutterstock

Biti doktor ne znači samo lečiti već i čuvati tajne pacijenata, pa i nekad slagati u njihovu korist. Iako zvuči bizarno, ispovest ovog doktora će vas razuveriti, nasmejati ali i naterati da se zamislite.

"Rajković!", prozvao sam sledećeg pacijenta.

"Dobar dan doktore", ulazi mlađi čovek sav uplašen i zbunjen.

Ispitivajući ga kakve tegobe ima i kako mogu da mu pomognem on me utišava i sam šapuće, čime shvatam zašto je tako uplašen! Uplašen da njegova žena koja sedi ispred ordinacije ništa ne čuje!

Zaključujemo da čovek ima polnu bolest - hlamidiju i da je svestan kako je dobio ali ne zna šta da radi kako ga žena ne bi otkrila. Iza njegovog straha otkriva se jedna od ne tako retkih muških priča.

Doktor

Shutterstock

Doktor, Foto: Shutterstock

"Pustila me je sa društvom na more a ja sam dovukao bolest! Napio sam se žestoko, spavao sam sa stranjkinjom znajući da to nikad neće saznati, ali nisam mogao ni da naslutim da ću dobiti bolest! Kako sada da se operem? Kako da ne rasturim naš brak?", govorio mi je dok smo razgovarali o terapiji koju treba da koristi.

Kukao je, molio me da ubedim njegovu ženu da on nije tu bolest dobio tako što ju je na moru prevario sa strankinjom, nego da je tobože zaražen tako što je seo na zaraženu WC šolju.

Šta sam mogao da uradim, nisam mogao da dozvolim da uništi brak. Pozvao sam njegovu ženu da uđe u ordinaciju, da i njoj skrenem pažnju oko budućih seksualnih odnosa i da joj objasnim kako je njen muž zaražen. Naravno, slagao sam u korist ovog muškarca ali sa opravdanim ciljem.

Pomogao sam im da prevaziđu krizu ali sam mu napomenuo da više nikuda ne ide bez kondoma. Mada, posle pogleda njegove supruge, sumnjam da će ga bilo gde više pustiti samog.

Komentari (4)

dexi

07.08.2018 20:42

Pa to je gospodin Rajković?

Цицка

08.08.2018 09:44

Ожењени имају сијасет полних болести . Ово није истинита прича јер се хламидија теже открива а поготову је не откривају мушкарци већ искључиво жене јер оне саме могу да виде да није нешто у реду после полног односа али за то ипак треба да прође неко време и то могу да виде само оне које воде рачуна о својој хигијени .Веома је важно да и оне које су приметиле нешто што је неубичајено не иду код свакојаких гинеколога јер они због зараде не дају препоруку да се одмах уради тест на хламидију већ

Цицка

08.08.2018 09:50

већ расејавају на бактерије а ако имате хламидију појавиће вам се и нека бактерија од које ће вас лечити а неће вас излечити, напићете се лекова беспотребно , треба ићи само код оних који се разумеју, који прате литературу , и у опет понављам само у поуздане ЛАБОРАТОРИЈЕ , имам устисак да неке приватне лабораторије преписују резултате једне од других , ДА ЛИ ЈЕ ТО МОГУЋЕ , питам јер сам у једној за ФТ4 имала резултат рецимо лупам 4,38 одем после две године у другу добијем рез. 4,38

Цицка

08.08.2018 09:56

Urolozi su danas mnogo bolji lekari za te stvari i od dermatovenerologa i od ginekologa ,samo jos muskarci da idu kod lekara , nije bauk . Inace ovaj doktor , mada mislim da prica nije tacna, nije ucinio nista dobro tom braku . Ne treba lagati bracnog partnera ko zeli da ostane ostace i sa laganjem i bez laganja ovo je ipak jos veca prevara od seksualnog odnosa sa drugom zenom .