Kendis Meri Foks
Printscreen Facebook
Kendis Meri Foks

Printscreen Facebook

Kendis Meri Foks, Foto: Printscreen Facebook

Kendis je odbila je hemoterapiju i umesto nje svaki dan jela po tri ananasa dnevno. Takođe, jela je grejpfrut, limun, papaju, jabuke, kivi i banane. Osim toga, tokom lečenja, nije unosila proteine životinjskog porekla.

U roku od samo šest meseci karcinom u četvrtoj fazi je skoro nestao, a zapanjeni lekari su potvrdili da je sasvim izečena od karcinoma.

"Oslobodila sam se karcinoma tako što sam ga izgladnjavala. Saznala sam da bromelain iz ananasa, kivija i papaje uništava proteinski sloj karcinoma. Proteini iz životinjskih proizvoda hrane rak, a kada jedem velike obroke moja se energija usmeri na probavljanje hrane, pa telo ne može da se lieči.

Jela sam malo voća, što je izedalo karcinom, tako da sam ga se rešila u roku od šest meseci. Više nemam karcinom, jako sam zahvalna zbog toga", rekla je ona.

Kendis je 2011. godine pronašla kvržicu iznad leve ključne kosti, a nalazi su pokazali rak štitne žlezde. Uprkos terapijama, karcinom se proširio na jetru i vrat, a prekancerozne ćelije pronađene su i na plućima. Lekari su joj prognozirali najviše pet godina života. Oni su joj rekli da dođe za šest meseci na homeoterapiju, ali Kendis je odbila.

Ona je izgubila najbolju prijateljicu Džejmi (31) i sestričnu Frenki (13) od raka, a za njihovu smrt krivi hemoterapiju koja je oslabila njihov organizam. Britanka Kendis, koja je tada živela u Australiji, priseća se tog vremena.

"Imala sam pet godina ili šest meseci da se rešim ove bolesti. Odlučila sam da pokažem da to mogu sama.  Počela sam da jedem mnogo voća, ponekad sam bila sedam dana samo na voću.

Istraživala je karcinom, pa se počela hraniti skoro isključivo voćem i povrćem", rekla je.

Najviše je jela ananas zbog bromelaina, za koji tvrdi da "jede" rak, a izbacila je teške obroke. Prestala je da koristi hemijske kozmetičke proizvode i sredstva za čišćenje, prestala je da puši, ali je preduzela i korake da smanji stres u svom životu.

"Stres, hemikalije i životinjski proizvodi hrane rak, tako da sam ih se rešila."

Kada je nakon šest meseci otišla na kontrolu, nalazi su potvrdili da se skoro u potpunosti rešila karcinoma. Onkolog Mark Simon, direktor Instituta za istraživanje prehrambene onkologije kaže:

"Ishrana igra važnu ulogu, zajedno s redovnim vežbanjem, pozitivnom stavom, pa čak i duhovnosti. Voće poput ananasa sadrži bromelain za koji je poznato da ima dobar učinak protiv karcinoma."

Tagovi

Komentari (5)

Mima

05.08.2018 16:51

Sto lazete ljude da se mogu izleciti nekom vockom? Samo gube dragoceno vreme. i ona Usidora.Zene su u bonici se sve cudile kako je ona pola sveta obisla do prve hemiiterapije. A ustvari odmah je otisla u Acibadem. Ovo su ozbiljne stvari.I moja mama je jela ananas svako jutro pa joj se stanje pogorsaval dok nije umrla. I kanabis,zaustavlja povracanje,ai ne leci.Amerikanci imaju lek ustice ga za 20-30 god.Za sada se leci samo ovako.To i lekari znaju.

Mima

05.08.2018 21:57

Posle je rekla da je opisala sta sve postoji za lecenje. Lek postoji pustice ga za 20 - 30 god. Nase bi klinike mogle da uvrste imunoterapiju i da se ugledaju na svetske.I onaj lek sto dize leukocite. Inace lecenje je surovo kao da ga Hitler smisaljao. Sveza kockice spelte pomazu.

mima

06.08.2018 16:54

Izmedju dve hemioterapije i lekarske kontrole uvek se mora nesto ici privatno ili bar labatatorija,jer oni to ne rade,rade samo privatnici. Tako skoro svaka porodica koja ima obolelog od kancera,ce vrlo brzo da bankrotira,kao da ima narkomana. Predlazem uvodjenje male socijalne pomoci obolelom od raka,sto za preglede koje internisti traze ,sto da se pokusa nesto alternativno,a sve kosta i put do tih travara i manastira. I do Egine bi mnogi isli,ali nemaju ,a

mima

06.08.2018 18:44

a treba para i za pratnju

mima

08.08.2018 20:43

Podrzavam sto prevodite ovakve clanke,bila sam ljuta zbog licnog iskutva,jer bitku nismo dobili,ali sam i posle dala korisne savete za nekog ko ima slican problem. Podrzavam alternativna lecenja,ali za neke bolesti covek lepo nije pametan.