Seks ljubav strast krevet orgazam ljubav zavođenje
Shutterstock
Seks, dosada, apstinencija

Shutterstock

Morate da znate kako da ga pokrente, Foto: Shutterstock

Amanda Gof iz Australije, poznata pod imenom Samanta X, u seks industriji je već šest godina i čini se da je zadovoljna svojim stilom života. Samanta vodi elitnu eskort agenciju i ima toliko bogato iskustvo da tvrdi kako zna koja je to jedna stvar koju muškarci priželjkuju u krevetu. Ona kaže da je otkrila tajnu savršenog seksa!

- To je predigra. To je znati kako da se uzbudite. To je pružanje zadovoljstva u tolikoj meri da vam se prsti na nogama grče, a lice vam postane rumeno. Muškarcima se sve vrti oko ega. Jednom kada znaju da se dobro zabavljate zahvaljujući njegovim veštinama u spavaćoj sobi, oni će se dobro provesti - pojasnila je Samanta X.

 

Ona je naglasila da bi svaka žena trebalo da zna šta je uzbuđuje kako bi mogla da usmeri partnera.

- Ako znate da istražite tuđe telo, tada morate da istražite i svoje. Kako bi on mogao da zna šta vas vodi do orgazma, ako to ne znate ni same - upitala je.

Komentari (3)

Bidza

06.05.2018 11:26

Ova objasni sve bas sve.Uvod ogroman da nije bilo bilo bi ako bude bice.A zakljucka nigde.Ni ona nezna sta treba i sta je htela.

Trenutak

06.05.2018 12:01

Ova nezna ni sama o cemu govori.Muskarac kao muskarac zna sta hoce a zene pogresno tumace,guske kao guske.Uciti oca kako se prave deca.Pa nijedno dete zena ne napravi.Lako je roditi kada oni,naprave.Seks je za muskarce.

zoki

06.05.2018 14:07

@Trenutak - Odavno ne procitah gluplji komentar.