Seks, par, stras, ljubav, zavođenje
Shutterstock, ilustracija
Seks, par, stras, ljubav, zavođenje

Shutterstock, ilustracija

Seks, Foto: Shutterstock, ilustracija

Jedna udata žena se ludo zaljubila u momka iz teretane, zatražila razvod i započela vezu sa tim muškarcem. Međutim, ni u najgorem mogućem snu nije mogla da pretpostavi da će joj slomiti srce.

Ovo je njena ispovest:

Pročitajte još:

 

Imala sam seksualnu vezu s muškarcem kog sam upoznala u teretani. Građen je kao sportista i jako je zgodan. Imam 32 godine, a moj muž 36. U braku smo bili šest godina kad sam počela da primećujem tog muškarca iz teretane.

Grozno sam se osećala jer sam varala svog supruga, odlučila sam da zatražim razvod, što mu je u potpunosti slomilo srce, iako sad već ima nekoga novog.

Poslednjih 15 meseci sam provela s tim čovekom u kojeg sam se strašno zaljubila i do nedavno naša veza je bila savršena. On ima 32 godine. Seks je bio fantastičan. Jedina stvar koja mi je smetala je što nikome u porodici nije rekao za mene, iako su svi njegovi prijatelji znali da smo u vezi. Ja sam svima rekla - svojoj porodici i prijateljima.

Kako je vreme prolazilo, sve više vremena smo provodili zajedno i u jednom trenutku smo počeli da razgovaramo o zajedničkoj budućnosti, piše britanski Sun.

Bila sam u sedmom nebu. Bila sam ludo zaljubljena...

Onda smo jedan vikend proveli na selu u malom hotelu i sve vreme sam se osećala kao da sam na medenom mesecu. Na povratku me odbacio do mog stana i otišao kući. To je bio poslednji put da sam ga videla.

Sledeću noć, iz vedra neba me je nazvala njegova bivša devojka da me obavesti da oni nikad nisu raskinuli. Iako on sam živi u svojoj kući, oni su i dalje u vezi. Srce mi je puklo.

Pokušala sam da ga nazovem, ali ubrzo sam saznala da je promenio broj, dao otkaz na poslu i nestao.

On i dalje govori zajedničkim prijateljima da nije više u vezi s bivšom, ali ja sam uverena da su i dalje zajedno.

Nikako se ne mogu pomiriti s tim što se dogodilo. I dalje ga želim nazad. Jel treba da ga čekam? Ne verujem da će ta njegova veza potrajati. Osećam se kao da ne mogu dalje, osim ako mi on u lice ne kaže da je gotovo.

Nismo se videli ni čuli šest meseci. Ludim zbog svega.

Deidre odgovara:

Verujem da si već luda. Gajeći toliku nadu da će se on ponovo pojaviti u tvom životu je pozicija nemoći. Kad ljudi deo svog života drže tajnim, pogotovo pred porodicom, onda to nikako nije dobar znak.

Prevario te, pa se pitam kako bi uopšte ikad više mogla da mu veruješ?

Odlučio se na kukavički način da raskine s tobom. Kakav je to raskid gde je jedan osoba odlučila samo da nestane? Bojim se da mu nije ni na kraj pameti da te slučajno sretne, a kako da se nađete da ti objasni zašto se ne javlja već šest meseci.