Orgazam, seks
Shutterstock, ilustracija
Orgazam, seks

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Čovek po imenu Kejn iz Australije ispričao je bizarnu priču voditeljima KISSFM radija, Džeki O i Bo Rajanu. Priča je nakon emitovanja počela da kruži društvenim mrežama i praktično je postala viralna, a evo kako glasi:

"Flertovao sam sa jednom ženom na Instagramu par dana a onda smo se dogovorili da dođem kod nje. Činjenica je da je u kući imala svuda gomilu slika sa nekim muškarcem, pa mi je sve bilo pomalo sumnjivo. Pitao sam je ko je to, objasnila mi je da je u pitanju bivši dečko.

E, sad, ja sam nju na Instagramu pratio nedeljama i bio sam baš srećan kad je i ona mene zapratila. Odmah sam rekao "Šteta što imaš dečka", jer sam i tad na njenom profilu video slike sa njim, a ona mi je i tad rekla da su raskinuli. Tako mi je bilo prilično bizarno što u kući i dalje drži njihove zajedničke slike, ali sam rešio da joj verujem.

To nije sve, kad smo se dogovorili da svratim kod nje, dala mi je detaljna uputstva gde da parkiram kola i kako da priđem kući. Kad sam je pitao čemu takva uputstva, rekla mi je "ne moraju komšije sve da znaju". Tad je trebalo da mi sve bude jasno.

Brada muškarac

Profimedia

 Foto: Profimedia

Uglavnom, vrlo brzo smo završili u spavaćoj sobi koja gleda na parking ispred kuće. Usred seksa, vidim kako neka kola staju. Ona počinje da histeriše, skoči sa mene i počne da juri po kući, a meni dobacuje da izađem na zadnja vrata.

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, problem je u tome što nisam mogao da nađem svu odeću, pa, kako je vreme isteklo, jedino što sam mogao je da se sakrijem ispod kreveta. Mislio sam da nije tako strašno i da ću istrčati iz kuće kad on ode pod tuš. Međutim, on je iste sekunde ušao u spavaću sobu i legao na krevet, tako da nisam mogao da odem bilo gde."

Voditelji su se tu već gušili od smeha, a najcrnje od svega je to što je dečko spavao sve do pola 10 sledećeg jutra, što znači da je ljubavnik ispod kreveta bio 14 sati.

"Užas jedan. Najgore od svega je što oka nisam sklopio jer hrčem dok spavam, pa bi me čovek odmah provalio", zaključuje on.

Kada se čovek napokon smilovao i otišao kući, kaže Kejn, pitao je devojku šta to bi.

"Samo mi je rekla da idem i posle me je blokirala na svim društvenim mrežama", kaže Kejn.