Bračni par
printscreen
Bračni par

printscreen

Bračni par, Foto: printscreen

Džo i Kevin Tajler su se upoznali kada su imali 14 i 16 godina. Oboje su bili u tinejdžerskim godinama i od tada su zaljubljeni, a 49 godina kasnije njihova ljubav je još uvek jaka. Imaju petoro dece, 14 unučadi i 12 praunučadi, a još uvek se nemerljivo vole. Jedno drugom su najbolji prijatelji, zajedno se zabavljaju i vozaju se kroz državu na Kevinovom motoru.ž

Iako se vole zbog toga ko su i kako izgledaju, mala promena je bila baš ono što je njima trebalo za Dan zaljubljenih. Tim stilista uspeo je da iznenadi ovo dvoje zaljubljenih.

Džo i Kevin preferiraju udobnost više nego stil i tokom godina nisu puno pažnje pridavali izgledu. Oboje su nosili široku odeću i imali dugu kosu, a Kevin je imao bradu do grudi. On je čak spomenuo da je jednom bio na takmičenju za najbolju bradu.

Stilisti su promenili nekoliko stvari na njima, a kada su izašli oboje su izgledali fantastično, kao da su ih podmladili. Izraz na njihovim licima kada su ugledali jedno drugo je bio neprocenjiv i bio je vredan toga - sa novim izgledom i novom odećom.