Tantrički seks
Shutterstock
Tantrički seks

Shutterstock

Tantrički seks, Foto: Shutterstock

Pojedine pripadnice nežnijeg pola podelile su svoja iskustva na portalu "Thoughtcatalog.com".

Pevušio klitorisu

- Mislila sam da je dečko, s kojim sam se viđala neko vreme, relativno normalan - sve do tog dana. Tokom seksa odjednom je krenuo dole. Bilo je "Hej, imam gozbu za tebe". Iznenada je počeo da zuji kao pčela oko mog klitorisa i pevuši. Ništa drugo nije radio. Samo je zujao. Potom je podigao glavu i rekao: "Ha, sviđa ti se to malena?", napisala je jedna devojka.

Napisala je i da je morala lice da prekrije jastukom kako on ne bi video koliko se smeje i dodala.

- Nisam se mogla da se nateram da ga zaustavim jer je bio toliko užasno nespretan, nisam ni znala da to uradim. To je bio trenutak kad sam odlučila da se više nećemo videti.

Zaspao među nogama

Druga devojka je napisala da joj se dogodilo da je njen tadašnji dečko zaspao među njenim nogama.

- Lice mu je bilo među mojim nogama, stajalo je teško i nepokretno. Najpre sam mislila da je to neka tehnika, a potom sam shvatila da je zaspao. Pomaknula sam mu glavu da ga probudim, a on mi je prigovorio zašto sam to napravila, zašto ga nisam pustila da spava.

Uzeo je pun kondom sa sobom

- Bio mi je to najgori seks ikad. Bio je moj tip fizički, ali ovako baš i ne. Pre seksa je pitao može li kod mene da se istušira - napisala je jedna devojka i dodala da je seks trajao svega pet minuta, te da je ona htela da baci kondom kada ga je skinuo, a on ju je zaustavio i tražio da mu ga vrati.

- Potom ga je zavezao u čvor i stavio u svoj džep. Više ga nikada nisam videla - napisala je ona.

Nije mogao da ga nađe

Druga devojka je napisala da njen tadašnji partner nije mogao ili nije znao da nađe njen klitoris.

- Pošto nisam ovlažila dugo, rekao mi je: "Nemoj me terati da ja sve radim". Nisam imala izbora nego da preuzmem inicijativu... Zamislite, 46-godišnjak koji ne zna gde je klitoris. Bilo je to zaista loše iskustvo - otkrila je ova devojka.

Bio je baš obdaren

- On je imao ogroman polni organ, nije se pomerao tokom seksa i samo je ispuštao neke zvukove. On je svršio, ali ja nisam - poverila se jedna devojka.