Svađa raskid prevara plač problemi
Shutterstock
Svađa raskid prevara plač problemi

Shutterstock

Svađa, Foto: Shutterstock

Bilo da je muška ili ženska, preljuba nije ništa novo. Otkako postoje veze, postoje i prevare, pitanje je samo hoće li druga strana to primetiti.

Naučnici su uočili bitnu vezu između varanja i glumljenja ženskog orgazma.

Studija "Human Female Orgasm as Evolved Signal: A Test of Two Hypotheses", obuhvatila je 138 žena i 121 muškarca, koji su u heteroseksualnoj vezi.

Žene su pitali koliko intenzivne i česte orgazme imaju, a muškarce koliko im često devojka ili supruga doživi orgazam. Naučnici su zaključili da što više puta žena u vezi glumi orgazam, to je verovatnije da vara svog muškarca.

Orgazam

Profimedia.rs

Orgazam, Foto: Profimedia.rs

 

Komentari (2)

Pera Detlic

12.06.2018 14:07

Žene se na preljubu najćešće odlučuju kada im partner ne pridaje dovoljno pažnje i poštovanja i kada se izgubi “hemija” sa početka veze. A sta da radi, da zivi u manastiru u cvetu mladosti....

XXL

12.06.2018 21:35

Ženu koja vara svog partnera lako je prepoznati jer je odaju mnoge sitnice ako muškarac poznaje svoju partnerku. Naravno ako želi da vidi. Opet to i nije 'prevara' jer taj muškarac kada žena 'vara' više i nije deo njenog života. Tako da samo opušteno i iskreno priznati da je došao - kraj. Naravno racionalno ga prihvatiti i otići svako na svoju stranu.