Seks Orgazam Masturbacija Masturbiranje Samozadovoljavanje
Shutterstock
Seks Orgazam Masturbacija Masturbiranje Samozadovoljavanje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ah, Nastja! Od samog pogleda i pomisli na nju, diže mi se.

Bokte, Miroslave, koji si ti car, došao si iz Trstenika da tokom leta u Porto Montenegru ribaš fensi čamce i uletela ti kašika u med - i to u dobar ruski med.

Reci, čoveče! Pa niko ti neće verovati u selu kad im budeš pričao da si tri meseca pored ozbiljnog rintanja i dobre kinte uspeo da uđeš u šemu sa bogatom Ruskinjom.

Evo je... zastaje mi dah... Boginja!

Hoda zanosno, u fluorescentnoroze bikiniju iz kojeg joj bradavice nežno proviruju. Preplanulog tena, namazana maslinovim uljem, seda na ležaljku i ispija ledeni koktel. Približava slamčicu usnama, dotiče je jezikom i baca bezobrazan pogled na mene. Njene zelene oči zovu me na seks. Oduzeo sam se. Spušta čašu i leže raširenih nogu blago savijenih u kolenima i nonšalantno zavlači svoje nestašne prste u međunožje. Smeška se. Namiguje mi. Kako je nevaljala, kako me provocira!

„Nastja, odoh ja, vidimo se na ručku“, našu igru skrivenih strasti prekida glas njenog debelog i bradatog muža, koji konačno odlazi.

Rušimo tabue

Danas čitate intimnu ispovest Miroslava S. (30) iz Trstenika, koji je radeći kao sezonski radnik na održavanju jahti u Crnoj Gori spojio posao i zadovoljstvo. Čisteći luksuzne lađe ušao je u seks-šemu sa prelepom i udatom Ruskinjom.

Svakog četvrtka u dnevnom listu „Alo!“ moći ćete da pročitate istinite intimne priče ljudi za koje seks nije tabu, već nešto o čemu treba pričati na sav glas. Ukoliko i vi želite da sa nama podelite svoje seksualne avanture, pošaljite nam priče o njima na imejl „redakcija@alo.rs“ s naznakom „Seks priča“.

Nije prošlo ni 10 minuta, ona ustaje, povlači resicu gornjeg dela kupaćeg kostima i oslobađa svoje prirodne čvrste grudi sa ukrućenim bradavicama koje su se ustremile pravo na mene. Zinuo sam, kao da je prvi put vidim golu.

„Miroslav, dođi, uzmi me, šta bleneš, vidiš da te zovu“, obraća mi se sa zločestim smeškom na ne tako dobrom engleskom jeziku začinjenim ruskim naglaskom. Okreće se i odlazi iza jednog paravana na palubi.

Bacam krpe, prilazim joj sa leđa, sklanjam u stranu pramenove njene plave kose koji mirišu na more i nežno je ljubim po vratu dodirujući joj grudi.

Prolazim joj prstima niz savršeno iscrtanu kičmu i lagano je naginjem ka ogradi njene luksuzno bele lađe.
Neprestan žamor prolaznika i rizik da će nas neko videti me još više loži. Vrela krv je prostrujala u moj ponos, koji sada već pulsira u gaćama. Spuštam šorts i oslobađam ga. Ne želeći da joj skidam tanga kupaći, koji idealno prianja na njenu podignutu guzu, samo ga pomičem i ulazim u nju, već vlažnu i spremnu.

„Ah, pa zdravo, gde si ti meni bio“, uz uzdahe pozdravlja mog vršnjaka njišući kukovima napred-nazad savršeno prateći moj tempo.

„Kako si dobra, nedostajala si mi. Nedostajala mi je ona“, izgovaram to zatvorenih očiju uživajući u svakom prodiranju moje muškosti kroz njen raj.

Jahta se lagano ljuljala u našem ritmu, dok su je zapljuskivali nemirni talasi mora, koji kao da su se uzbudili zajedno sa nama.

Izmiče se, okreće se prema meni, grubo me hvata za vilicu i strasno me ljubi. Njen blago hrapavi i nevaljali jezik dodirivao je moj, da bi me ubrzo potom gricnula za donju usnu. To me je još više napalilo. Bacio sam je na pod sveže oribane palube, raširio njene zgodne nožice i ponovo ušao u nju. Pogled ka njenoj raširenoj i nadutoj mačkici navodio me je da prodirem brže i dublje. Počela je glasnije da stenje.

Osetio sam kako se zidovi njene vagine skupljaju i stežu i bukvalno mi usisavaju muškost.

„Tu, tu... Jako, nemoj da staješ, blizu sam“, kroz uzdahe me je usmeravala do svog vrhunca.

Zajecala je i u tom trenutku sam unutra osetio plimu njenih sokova.

„Prokleto si stvorena za seks“, kažem joj oduševljen senzacijom koju mi je priredila i nastavljam da prodirem u nju obgrljen njenim nogama.

„Nastja, gde si“, začuo se glas njenog muža.

Za tren oka, moj vršnjak se skupio i ja sam prebledeo.

Izbezumljeno me je pogledala.

„Skoči Miroslav, skoči!“, kaže mi uplašeno. Brzinom svetlosti navukao sam šorts, preskočio ogradu, pljusnuo u nemirno more i otplivao do prve sledeće jahte.

Paravan se pomera...

„Opet se sunčaš gola. Dobro, šta sam ti rekao za to. Nemoguća si!“, prekoreva je njen muž, dok mu ona upućuje pogled nevinog deteta, na koji ni oni najtvrđeg srca ne mogu da ostanu imuni.

E, moj Miroslave, da si makar svršio, ali dobro nisi potpuno ostao suv - sarkastično tešim sebe, zahvalan što me ona gromada od Rusa nije umlatila.

Komentari (3)

Ana

08.06.2018 07:13

Izmisljena prica?

citateljka

09.06.2018 19:48

@Ana - Bogami ovakvi realni slucajevi nisu retkost! Bogate, razmazene dame uzivaju u seksu sa svojom poslugom a ni muzevi im ne ostaju duzni.

pera rogonja

08.06.2018 10:50

Dobar crtani film!!!