Oralni seks, banana
Profimedia
Oralni seks, banana

Profimedia

Oralni seks, Foto: Profimedia

Premda se u današnje vreme stalno govori o jednakosti muškaraca i žena, kod oralnog seksa je nema – pokazala su istraživanja.

Rezultat: muškarcima je neugodnije da oralno zadovoljavaju žene. Dok muškarci otvoreno kažu da ne žele oralno da zadovoljavaju svoje partnerke, žene su izjavile da su uvek spremne na to.

Čega treba da se odrekneš:

Pušenje (cigareta!) Osim zdravstvenog aspekta, postoji još jedan razlog za prestanak pušenja: nikotin iz cigareta završava direktno u krvi te loše utiče na miris vagine. I sperma kod pušača ima neugodan miris.

Alkohol i začini

Alkohol negativno deluje na miris i okus vagine. Jednako tako i začini i luk. Te namirnice pogoršavaju miris tela. Pošto se intimno područje znoji kao i svaki drugi deo tela, to može loše da deluje na miris vagine.

 

Šta treba da jedeš:

Namirnice poput ananasa, kivija ili borovnica poboljšavaju ukus i miris vagine. Osim toga, redovito trebaš jesti jogurt, jer sadrži bakterije koje održavaju vaginu zdravom.

Aspirin, pivo, cigarete i beli luk kvare ukus

Naučnici su istraživali ukus semena. Nakon konzumiranja belog luka seme je kiselo i lošeg je ukusa. Gorko je ako lik popije nekoliko aspirina protiv glavobolje. Ali, ako je popio sok od ananasa, uklus  je slatkast.

Komentari (4)

Pera Detlic

14.08.2018 14:50

Moram reci zeni da izbaci luk iz ishrane...

XXL

14.08.2018 18:18

Ne znam ko je vršio istraživanja i ispitivanja na ovu temu ali tu nešto zbilja NE štima u vezi svega. Muškarac voli da oralno zadovolji svoju partnerku, a o mirisu, ukusu i anatomskom obliku najviše utiče zdravlje partnerke.

Ivan T

14.08.2018 20:00

Dobar i poučan članak.

Milova

15.08.2018 13:36

Nije moralno to oralno ..