Seks ljubav strast krevet orgazam ljubav zavođenje
Shutterstock
Seks ljubav strast krevet orgazam ljubav zavođenje

Shutterstock

Seks, Foto: Shutterstock

Možda mislite da je poza obrnuta kaubojka zabavna i uzbudljiva, ženama je ona daleko od toga i radije bi izabrale predigru.

U nedavnoj anketi 39 odsto ispitanih žena izjavilo je da mrze ovu nezgodnu pozu. Sigurni smo da je ona neverovatno zabavna muškarcima - jer mogu da uživaju u ženskoj zadnjici - mnoge pripadnice lepšeg pola uopšte ne dele to mišljenje.

Najveći razlog za ovo jeste nedostatak intimnosti jer je žena muškarcu okrenuta leđima, ali podjednako je važna činjenica da je u ovoj pozi jako teško dostići orgazam jer nema trenja penisa o klitoris.

Dakle, ako ste mislili da joj pružate neviđeno zadovoljstvo i pokazujete svoje ljubavničke veštine, opasno grešite.

Svađa raskid prevara plač problemi

Shutterstock

Svađa, Foto: Shutterstock

Komentari (2)

XXL

04.08.2018 15:43

Manje više ko kakve poze voli ali šta se dogodi sa telom ako se sex upražnjava u kontinuitetu trideset dana kod muškaraca i žena i kome više - prija (nakon tog vremena ha, ha, ha...).

Mira

06.08.2018 11:00

"u ovoj pozi jako teško dostići orgazam jer nema trenja penisa o klitoris" Nije tacno za orgazam, jer se tad klitoris stimulise trenjem o partnerove testise, cesto trljam partnerovim testisima klitoris i dozivim fantastican orgazam, kao i kod doggy poze. Volim ovu pozu.