Seks ljubav strast krevet orgazam ljubav zavođenje
Shutterstock
Seks ljubav strast krevet orgazam ljubav zavođenje

Shutterstock

Ilustracija, Foto: Shutterstock

Mnogi ne baš iskusni mladići spremni su svašta da urade, samo da bi se dovoljno dopali nekoj devojci, odnosno da bi došli do seksa. Prva na listi definitivno je lična higijena, jer je ženama veoma važno kako partner miriše.

No, koliko je jedan momak iz Subotice preterao, govori ispovest njegove devojke Marije, koja ju je ispričala "Telegraf".

- Ivan ja smo smo se viđali nekoliko nedelja i konačno je došao pravi trenutak za seks. Bili smo goli, ljubili se, on je ljubio mene “dole”, ali ja sam bila stidljiva da mu “uzvratim uslugu”, pa smo odmah prešli na stvar.

Međutim, čim je ušao u mene, osetila sam užasno peckanje. Nakon jednog minuta, imala sam utisak da mi je vagina živa vatra. Toliko sam se uplašila da sam počela da cičim i vrištim.

On je, zbunjeno, odmah izleteo iz mene i panično me upitao šta nije u redu. Čim je izašao, sobom je krenuo da se širi neki čudan, zapravo vrlo prijatan miris.

U prvom momentu, oduzetoj od bola, ništa mi nije bilo jasno. A onda sam shvatila – pa on je na svog “malog” istresao čitavu bočicu parfema! Pitala sam da li je to u pitanju, a on mi je sav zbunjen mucajući priznao da jeste.

Odmah me je odvezao u hitnu pomoć, gde su mi ginekolozi isprali vaginu i dali mi neke kreme koje su ublažile iritaciju. Ali, da nismo odmah reagovali, ili da sam krenula oralno da ga zadovoljim i progutala parfem, moglo je da bude svašta.

Premda sam mnogo bila besna na njega i nisam želela više da ga vidim, s druge strane mi je bilo i drago što se toliko potrudio.

Mučenik me je zvao svakoga dana da vidi kako sam i na kraju sam mu pružila drugu šansu. I nisam se pojakala, jer je Ivan zaista najbolji dečko na svetu. I da, jeste pomalo smotan i ćaknut, ali nemojte to da mu kažete - završava svoju ispovest Marija.

Komentari (5)

Car

26.05.2018 13:08

Pa da si mu pruzila uslugu ko on tebi nebi to oviha ni doslo

Ziva vatra

26.05.2018 16:51

Pa sto bas mora i da ga pere svaki dan! Njuš,njuš,-moze da prodje,al' za svaki slucaj bolje nek i mirise!

Kata

26.05.2018 17:09

Sta ce jadan,nije htio da 'midi!:-)

Ivan T

26.05.2018 20:04

Ovo ko da moja bivša pisala. Samo bez hitne.

XXL

26.05.2018 22:51

Cccc, zašto sexolozi preporučuju predigru je upravo taj razlog da upoznaš telo partnera.