Seks, plaža, par, more, leto
Profimedia
Seks, plaža, par, more, leto

Profimedia

Ilustracija, leto, Foto: Profimedia

Među muškarcima oduvek vlada mit da će na moru, obali jezera ili reke uvek lakše smuvati devojku nego u svakodnevnoj rutini posla ili škole u gradu. Zato je plaža, bilo morska ili rečna, savršena za osvajanje muškog srca, a evo i kako:

Sunčajte se same

Iako ste možda na letovanje otišli sa drugaricama, probajte da se na plaži izdvojite od njih. Muškarci će se uvek lakše opredeliti da priđu singl devojci. Kada vas vidi u društvu uvek će imati strah kakve će ocene dobiti kod vaših drugarica, kao i da li će uspeti i njih da podjednako impresionira kao vas.

Plaža More Sunčanje Godišnji odmor Letovanje

Shutterstock

Ilustracija, Foto: Shutterstock

Napravite prvi korak

Slobodno napravite prvi korak. Muškarci vole samouverene žene koje znaju šta žele. Naravno, i u ovome treba imati meru jer preveliko samopouzdanje može da izazove kontra efekat. Nemojte biti napadni, ali nemojte se ni stideti da prvi započnete konverzaciju. Molba da vam neko namaže leđa kremom za sunčanje je odličan prvi korak. Razgovor uvek možete početi i tako što ćete sačekati da izađe iz vode, pa ga usput pitati "da li je hladna" ili "kakva je za plivanje"?

Sunčajte se u toplesu

Ukoliko niste stidljivi sunčajte se bez gornjeg dela. Pokažite svoju lepotu i tako mu dajte znak da ste sigurni u sebe. Sunčanje u toplesu savršeno možete iskoristiti kao izgovor da dok ležite na stomaku zatražite da vam namaže leđa. Možete i zagolicati njegovu maštu tako što ćete leći na stomak, pa ga pitati da vam on otkopča gornji deo kako bi vam namazao cela leđa. Na ovu stvar verovatno će totalno otkinuti.

Prokomentarišite njegov izgled

Zabluda je da muškarci nisu podjednako sujetni kao i žene. Postoje neki koji su čak i sujetniji, mada takav vam realno onda ni ne treba u životu. Nije loše da mu usred razgovora udelite poneki kompliment. Na plaži svi vole da ističu svoje atribute, a vi slobodno pohvalite ono što vam se dopadne.

Priđite mu u vodi

Ako vidite da je sam otplivao dalje, pratite ga polako. Sačekajte da krene da se vraća ka plićaku, pa ga "presretnite" na pola puta. Kada se približi prokomentarišite da je vručina ili da je voda lepa za plivanje. U zavođenju je sve dozvoljeno, pa budite slobodne i da mu kažete da ste se navodno umorile i pitajte ga da mu se "okačite" oko vrata kako biste se odmorile

Tražite mu da vas nauči neku foru

Ako ste se uverili da je dobar plivač slobodno se pravite da nemate veliku veštinu snalaženja u vodi. Pitajte ga da vam pokaže neku caku ili trik kako da što bolje plivate. Time ćete mu podići samopouzdanje, a istovremeno ćete ga osloboditi i stresa jer ćete dati temu za razgovor.

Grčka Plaža More Godišnji odmor

Shutterstock

Ilustracija, Foto: Shutterstock

Zamolite ga da vam donese piće

U blizini većine plaža nalaze se kafići. Dobra ideja za započinjanje razgovora je da se požalite na vrućinu i zamolite ga da vam donese neko osvežavajuće piće. Ne pristajte da on plati već mu uzvratite da ćete mu dati šansu da to učini uveče ili već nekom drugom prilikom.

Ne koristite mobilni telefon

Ako ceo dan provodite na plaži "viseći" na Instagramu, Fejsbuku i Tviteru, ne očekujte da će vam prići. Muškarac se mora uveriti da može da zaokupi vašu pažnju kako bi se uopšte usudio da vam priđe. Muškarci su u suštini kukavice i lako odustanu ako vide da imaju jaku konkurenciju, shvate da ne vredi truda. Konstantno provervanje telefona jasan je znak da vam je neko drugi trenutno na pameti.

Slobodno gledajte u njega

Neka primeti da ga gledate. Neka ga to i zbuni. Ako ne shvati jasan signal da sme da vam priđe, onda vam nije ni potreban, ne gubite svoje vreme.

Pitajte ga da vam pokaže skrivena mesta

Pitajte ga da li zna kako da stignete do neke druge plaže. Tražite mu da vas odvede tamo, recite kako biste baš želele da vidite to mesto. Predložite mu da to bude večernja šetnja.

Komentari (3)

Vuki

02.06.2018 14:42

Ne znam zašto kod nas devojke ne prilaze muškarcima, kad svaka iole lepša, 100% neće biti odbijena..

VladimirR

02.06.2018 18:53

@Vuki - Zbog tog 'IOLE'!

VladimirR

02.06.2018 14:55

Najvolijem kada me muvaju na nudističkoj. Nemušto im pokažem blagu zainteresovanost.