Svađa raskid prevara plač problemi
Shutterstock
Svađa raskid prevara plač problemi

Shutterstock

Svađa, Foto: Shutterstock

Jedan od znakova da je zaljubljen u drugu jeste ako vas tretira kao prijateljicu. Vi pokušavate da flertujete sa njim kada se nađete nasamo, a on nastavlja da vas tretira kao drugaricu. Ako je zaista zaljubljen u drugu devojku, vi biste mogli da igrate ispred njega u negližeu, a on to ne bi ni primetio. Gubljenje vremena. Negove oči govore sve.

Pogledajte njegove oči kada ona ulazi u prostoriju. Kada uspostave vezu pogledom, nastane eksplozija, zar ne? Pogled zaljubljenog muškarca potpuno se promeni čim predmet njegove požude zakorači u prostoriju. Ne kažu uzalud da su oči ogledalo duše.

On je veoma srećan

Još jedan znak koji pokazuje da je zaljubljen u drugu jeste to da zrači pozitivnom energijom kad god je u blizini dotične osobe. Primetićete da često flertuje, crveni, smeje se i to sve telom okrenutim ka njoj. Za ovo ludo stanje euforije okrivite dopamin, koji brzinom svetlosti pojuri ka njegovom mozgu kad god je ugleda.

Nezaiteresovan je

Jedan od znakova da je zaljubljen u drugu jeste seksualna privlačnost koju dele.

Svako u krugu od sto metara može reći da se odvija nešto specijalno među njima i sve to po načinu na koji komuniciraju. Ako je zaljubljen, neće ni primetiti ostale devojke. Za njega ona je jedina u prostoriji.

Slabija komunikacija

On stalno izmišlja izgovore zašto vam ne piše tako često ili vas ne zove? Naravno izvinjava se uz onaj neizostavni SMS: “Jednostavno sam previše zauzet”. Nećete osećati da ste zbližavate zbog manjka komunikacije koji neminovno nastaje kada neko drugi postane predmet njegovih misli.

 

Njegov izbor reči

Znak veličine svetlećeg novogodšnjeg bilborda ukazaće vam se onog momenta kada bude izgovorio u šali magične reči: “Bolju drugaricu od tebe nisam imao”. A ako mu tada konačno otkrijete svoja osećanja, on će reći da ne bi želeo da uništi ovo divno prijateljstvo koje imate. Klasika.

Ako vam jasno stavi do znanja da više od prijateljstva nećete dobiti, onda ga poslušajte i ne zanosite se. Onda je na vama da odlučite možete li da obuzdate osećanja i budete prijatelji, ili jednostavno nastavite dalje.

Ljubomora prevara špijuniranje preljuba

Shutterstock

Ljubomora, Foto: Shutterstock