Maja Hutalarović sa dečkom Urošem na ručku
Alo!/Nenad Vujanović
Maja Hutalarović sa dečkom Urošem na ručku

Alo!/Nenad Vujanović

Maja Hutalarović sa dečkom Urošem na ručku, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Posetioci našeg portala „alo.rs“ nedavno su imali priliku da učestvuju u izboru najlepše hostese Sajma automobila i tako postali zaslužni što je atraktivna brineta Maja Hutalarović pobedila. Prelepu Zemunku redakcija „Alo!“ je nagradila ručkom u italijanskom restoranu „Amići“ u Beogradu, a juče smo je zatekli kako sa svojim momkom uživa u ukusnim zalogajima.

Maja i dalje ne može da veruje da je pobedila, a poklonom je i više nego zadovoljna.

- Ovo je idealan poklon za mene. Kao da ste znali da sam veliki gurman. Takođe, ovo je prilika da moj dečko i ja malo napravimo pauzu od svakodnevnih obaveza i posvetimo se jedno drugom - rekla nam je Maja i još jednom se zahvalila svima koji su glasali za nju.

Maju smo ugostili i u našoj redakciji, gde nam je otkrila nešto više o sebi. Iako ima samo 20 godina, ona ozbiljno razmišlja o planovima za budućnost i, kako kaže, ništa ne prepušta slučaju.

Obožavam Italijansku kuhinju!

Zgodna Maja nije previše opterećena svojom linijom, pa tako uživa i u kaloričnim jelima ne razmišljajući o potencijalnom gomilanju kilograma.

- Poručila sam njoke jer obožavam italijansku kuhinju. Inače su mi pice i paste omiljena jela. Veoma sam srećna što je "Alo!" odabrao baš ovaj restoran, koji me je, osim izborom hrane, oduševio i gostoprimstvom. Inače uživam da kuvam i najradije spremam raviole sa sirom, a od slatkiša često pravim urmašice - kaže atraktivna Zemunka.

- Svestrana sam i znatiželjna osoba. Završila sam nižu muzičku školu i solo pevanje, i pevam u jednom horu. Ranije sam se bavila i modelingom, a kako sam oduvek želela da steknem što više znanja iz različitih oblasti, završila sam srednju ekonomsku školu i sada studiram menadžment - kaže lepa Zemunka i ističe da čovek uvek treba da ima više opcija čime bi se bavio jer nikada ne znaš šta nosi dan, a šta noć.

Sport joj je, pored mode, druga velika strast. Maja već 12 godina trenira tenis.

- Ranije sam se profesionalno bavila ovim sportom i imala sam cilj ispred sebe. Sa 18 godina sam dobila ponudu za Ameriku, ali povreda ruke me je sprečila da odem. Trebalo mi je više od godinu dana da se oporavim i za mene je to bio veliki stres - kaže Maja, koja je na kraju ipak uspela da povrati i psihičku i fizičku snagu.

Nedavno se vratila treninzima, a kaže da bi najviše volela da jednog dana postane teniski trener.

Maja Hutalarović

Alo!/Nenad Vujanović

Maja Hutalarović, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

- Obožavam decu i tenis! Na treninzima pomažem kad god mogu i zahvalna sam svojim trenerima što mi daju vetar u leđa. Trudim se da od njih učim - kaže Maja.

Ona i pored mnogobrojnih fakultetskih obaveza, treninga i pevanja u horu - radi, jer ne voli da finansijski zavisi od drugih.

- Loša finansijska situacija u mom slučaju nije razlog što radim, već sam jednostavno osoba koja ne može da sedi kod kuće i da traži od roditelja novac za svoje potrebe. Zbog toga se bavim promocijama, a otuda i Sajam automobila - završava Maja.

Komentari (1)

sve

03.05.2018 20:09

Liči na voditeljku Aleksandru Jeftanović.