Smršala 10 kilograma
printscreen/jellydevote
Smršala 10 kilograma

printscreen/jellydevote

Smršala 10 kilograma, Foto: printscreen/jellydevote

Dželi Devout (27) iz Švedske doživela je drastične promene u svom izgledu, a lišila se jedne namirnice bez koje nije mogla bar tru puta nedeljno. Danas izgleda i oseća se sasvim drugačije.

Dželi je ljubitelj dobrih provoda. Nekada je, početkom 20-ih, najmanje tri puta nedeljno izlazila je sa prijateljima, a svaki od tih izlazaka propratila je ozbiljnim mamurlucima.

 - Ne znam koliko sam tačno pila. Mnogo - rekla je Dželi, koja sada konzumira od jedne čaše do dve čaše vina ili šampanjca svake druge nedelje. A posledica te promene najvidljivije je na njenoj liniji.

Dželi se na "Instagramu" hvali promenom koju je doživela, a ona iznosi čak oko 20 kilograma. Nekadašnji način života, koji je podrazumevao ili izlaske ili sedenje u sofi, odlučila je, kaže, da promeni nakon što je pažljivije pogledala svoje fotografije u bikiniju.

- To je bio trenutak kada sam odlučila da stvari moraju da se promene - kaže Dželi i dodaje kako je ubrzo počela da vežba kod kuće. Odmah je u prvim nedeljama videla i prve rezultate i to je bio podsticaj da više ne pije alkohol.

 

- Jednostavno je nemoguće imati zdravo telo i duh uz toliko alkohola - priznala je.

Uz to je počela i njena uravnotežena ishrana. Alkoholna pića zamenila je vodom, tri veća obroka dnevno sa pet-šest manjih u kojima je bilo dominantno zeleno povrće, zdrave masti i proteini. Bila je to velika promena u odnosu na njenu nekadašnju ishranu koju su činila pržena jela i gazirana pića, bez imalo povrća. Ponekad bi sebe počastila krofnom. Četiri meseca kasnije imala je 13 kilograma manje.

- Kada sam se konačno naterala sebe da idem u teretanu, zaljubila sam se u fitnes i uživala u njemu više nego ikada. Najvažnije je da sam prestala sebe da mrzim - napisala je na "Instagramu" i dodala da sada ima meru i da se nikada bolje nije osećala. Svoj moto istakla je i kao osnovnu informaciju o sebi na "Instagram profilu": Vežbaj mnogo i videćeš rezultate.

Komentari (5)

Vuki

01.07.2018 20:10

Bolja je bila, kao debeljuca..

dexi

01.07.2018 22:14

Tetovaže?

luce

02.07.2018 09:42

@dexi - foto sop

alek

01.07.2018 22:50

kakva je ovo nesrazmjernost glave,grudi i struka(na drugoj slici)??

luce

02.07.2018 09:42

fotomontaza