Maska za lice
shutterstock
Maska za lice

shutterstock

Maska za lice, Foto: shutterstock

Sve ove posledice su stvarno teške i komplikovane za lečenje. Ali, postoji mnogo kozmetičkih proizvoda i tretmana u kozmetičkim salonima koji uspešno rešavaju ove probleme sa kožom. Međutim, možete se okrenuti prirodi i odabrati sastojke koji će pomoći da se rešite akni i fleka.

Otkrivamo vam tri kućne maske sa sastojcima koji imaju lekovita svojstva koja će vam pomoći da trajno uklonite ožiljke i učinite kožu savršeno čistom i glatkom.

Limun, kurkuma i aloja vera

Limun je sjajan prirodni proizvod koji sadrži antioksidante, ima efekat beljenja i služi kao prirodni eksfoliant. Kurkuma je antiinflamatorni proizvod koji se bori protiv iritacije kože.

Med i aloja vera

Pomešajte med sa gelom aloja vere. Sastojci se mešaju sve dok se ne dobije homogena smesa. Nanesite masku na čisto lice, a nakon 30 minuta isperite toplom vodom. Aloja gel je poznati lek koji uklanja mrlje i ožiljke sa kože i ima ugodan efekat smirivanja iritacije.

Zeleni čaj, jabukovo sirće, med i cimet

Jabukovo sirće je proizvod br. 1 kada je potrebno beljenje kože. Ima sve hranljive sastojke koji podstiču sjajan i zdrav izgled kože. U kombinaciji sa zelenim čajem koji služi kao prirodni tonik, med i cimet postaće odličan lek koji će pomoći da vaša koža izgleda zdravo i negovano.

Kože lice krema mazanje devojka lepotica obrve

Shutterstock

lice, Foto: Shutterstock