Melisa Movad
Screenshoot Youtube
Melisa Movad, Foto: Screenshoot Youtube

"Odeća za trudnice imala je veliku elastičnu traku na struku. Samo mi je tako bilo udobno", rekla je za australijski Njuz.com. "Neprijatno mi je da razmišljam o tome, međutim nisam imala izbora."

Ipak 29-godišnjakinja iz Sidneja danas je zdravija nego ikad, nakon što je izgubila 65 kilograma i promenila životni stil.

Njeni problemi sa težinom počeli su dok je bila devojčica - bila je opsednuta hranom.

"Kao dete sam znala da u svoju spavaću sobu odnosim hranu kako bih je mogla jesti kasnije. Svake večeri bih pojela gomilu krofni, brzu hranu, table čokolade i gazirana pića."

Tako je sa 18 godina imala135 kilograma, a lekari su joj rekli da mora da promeni navike. "Tek kad su mi doktori kazali da bih mogla da doživim srčani udar i da sam na ivici dobijanja dijabetesa, shvatila sam da se moram promeniti", rekla je. Ali kako nije imala nikoga ko bi je motivisao niti previše znanja o tome, trebalo joj je mnogo godina isprobavanja različitih dijeta i planova vežbanja. Pre pet godina za sebe je pronašla najbolji način mršavljenja, uz koji redovno vežba.

"Počela sam da vežbam u teretani i kontrolišem šta jedem i kilogrami su jednostavno počeli da nestaju", kazala je. Otkrila je i kako je zbog fizičke transformacije dobila više samopouzdanja.

"Pre sam bila stidljiva i zatvorena, nisam htela da me bilo ko vidi. Sada sam samopouzdana i srećna. Volim život", zaključila je ova lepotica, koja se prošle godine udala za 30-godišnjeg Edvarda.