Kija i Sloba
Youtube printscreen
Kija i Sloba

Youtube printscreen

Kija i Sloba, Foto: Youtube printscreen

Nakon sahrane Miloša Kockara, Sloba i Kija su ponovo postali jako bliski, ipak Sloba je ponovo sve bliži sa Lunom Đogani, te se čini da od pomirenja sa Kockarevom neće biti.

Za Kiju je ovo jako težak period, jer je posle prevare svog muža doživela i očevu smrt. Sve joj to teško pada i trudi se da se izbori sa svim problemima. 

- Hoću da se razvedem i da imam svoj mir. Onda mi neće biti teško! Samo želim da se razvedem, ne želim da nas veže bilo šta. Neću ni da nastupam večeras, hoću samo da sedim ovde. Ne zanima me više ništa - pričala je Kija.

 

 

Komentari (16)

cana

07.05.2018 21:41

Pa naravno,sada kada je izvesno da ce pobediti,ne zeli da lovu deli sa njim

Mitch

08.05.2018 05:06

@cana - Luna I Sloba,idealan par!Ljubav za ljubav! Do pobede!

Mile

08.05.2018 05:46

@cana - Cano,nagrada ne podleže podeli jer to nije zajednički stečena imovina. Ima tretman poklona. To nema veze. Verovatno je konačnoshvatila daje ne želi, da hoće razvod i DA VOLI LUNU.To je realnost koju ona nemože da promeni.Semtoga ona trenutno imaljubavnika u Budbi,dolazio je kod njenog oca na sahranu. Nego jej umislila a prevesla Slobu,pošto je dobila otkaz zbog neprimerenog ponašanja u firmi gde je radila Ona bi da se šetka, zabavlja kao devojka,a on da .radi

Ja

08.05.2018 07:09

@cana - Pa naravno da ne treba da deli. On sve deli sa ljubavnicom. Sve zene ovog sveta toliko budu povredjene prevarom svojih bracnih partnera, da ne zele da daju sitninu ni za lek. Malo je ovakvih kao kija koje dugo traze opravdanje i pustaju da sam progleda

Nevena

07.05.2018 23:16

Najbolje je da se razvedu, da prodje nekoliko meseci, da za to vreme razmisljaju pa da se susretnu i razgovaraju kao zrele osobe. U rijalitiju nije stvarnost. Odluke mogu biti pogresne.

Marta

08.05.2018 05:29

@Nevena - Sloba joj je javno rekao pre de večeri DA VOLI LUNU i da odlazi sa njom. Želi da e on razvede od ove Kristine.Onetotražio kadje ušla u rijaliti onanije htela javni razvod. kako god njih dvoje nikada više neće biti zajedno. Luna je jžena SLobinog jživota.Njihova ljubav je jbeskonačna. priči kraj. Onje jživeo sa njomi poznaje je jvro dobro. Svese zna šta je radila, a izigrava povredjenu ženu i pjuvla ganajprljavije štoje daleko odistine. Ona je zlo od žene.

raleks

07.05.2018 23:33

pa sad dali joj je smrt oca tesko pala nisam siguran, bar se nije moglo zakljuciti po njenom ponasanju

Rada lambada

08.05.2018 01:56

@raleks - Gledala Zadrugoviziju 3 .I van svoje numere , i van svoga nastupa , zena pevala , a u zalosti je ????

Isidora@Nevena

08.05.2018 05:39

@raleks - Hhiljadu puta je čovek do sada rekao da neželi da bude sa njom, da voli Lunu i želi razvod.Vi kao da gledate drugi rijaliti.Njihov brak je propao pre nego što je i počeo.Živeli dve godine kao cimeri u zajedničkom stanu bez ikakve intimnosti, a venčani 5 meseci, ma ko će da trpi ovu manipulatorku koja ne zatvara usta.Dajte ljudi pustite Slobu da odlučuje sam, što je njegovo isključivo pravo o svom životu i izboru partnera Svi pametuejte,a ni svoje probleme niste u mogućnsoti da rešite.

Realnost

08.05.2018 02:41

Kija je postala favorit u Zadruzi zahvaljuci pristrasnim osobama koji su sebe nazvali novinarima -koji su je sve vreme forsirali a Slobu kanalili Takodje , Kija forsirana od : Saske , Zorice, Lepog Mice , novinarcica Milana , logoroicne Miljane, jer, oni su u Zadruzi bili placeni pretorijanci , posto su im karijere pluskvamperfekat. To se pokazalo i u fijasko plasmanu kojeg su zauzeli u Zadrugoviziji po osnovu pevanja. Nadam se da necete cenzurisati komentar.

Realnost

08.05.2018 02:46

Vise je nego bedno koliko Lepi Mica zarad honorara trci za Kijom i deli joj savete kako dalje da postupa.

Realnost

08.05.2018 03:28

Ovaj Slobodan se ozbiljno zamerio nekom sa estrade , jer , u Zadruzi , njega novinari svo vreme bunare , kao i Saska , Zorica , i ova njegova kvazi zenturaca koja ga mesecima pljuje , a kobajagi ga voli. Zasto ona njega mesecima ponizava uz blagoslov novinarcica ? Patetisa, izigrava zrtvu , a mesecima ga psihicki maltretira. Kad je tako pametna , zasto se ne razvede i ne prekine ovaj cirkus kojeg pravi mesecima ? Evo je i peva. , a proslo 4 dana od sahrane oca. Boze , sacuvaj nas od takvih.

Vasa

08.05.2018 03:35

Ma šta je ona rešila. Rešila je ona kad joj je još pre deset dana, u pabu jasno stavio do znanja da on nju ne voli i da nema nameru da se vraća na stari kolosek. Ona je tražila da nastave brak. Odgovorio joj je, neverujući šta ga pita: pa šta ja radim ovde 8 meseci ovde...kao šta ga uopšte pita to. Pa ima snimak....I sad je ona kao nešto rešila. Sloba je puno iskreniji ali je mnogo obziran prema njoj, bez vidnog razloga. Trebao jemnogo jasnije, mnogo pštrije i mnogo ranije to da preseče.

Zasavje

08.05.2018 09:23

Mozete pisati sta hocete i kako hocete ali ,budimo realni i barem 5 minuta u kozi Kije! Nema vece zlobe od ljudske to dokazujemo sa komentarima.Zar je vrednije 8 meseci od 5 god.braka?Sta je gospodzica Luna umislila sebi ?Posalji te je u dezelu kad je tako hrabra pa nek zavede mog muza! Sram da je bude ,i vi kao podrzavate to!!! Izbrisite koment pisacu opet ja se ne bojim Anabele!!!

Mensista

08.05.2018 14:44

@Zasavje - Zasavje , nije bitan kvantitet ( duzina ) braka , vec kvalitet.

Pesadinac

08.05.2018 10:56

Djogajevi salju sve komentare.