Hajdi Klum
EPA/ALBA VIGARAY
Hajdi Klum

EPA/ALBA VIGARAY

Hajdi Klum, Foto: EPA/ALBA VIGARAY

U moru različitih dijeta, Hajdi je uspela da pronađe uravnotežen meni koji se zasniva na zdravim namirnicama i umerenosti.

Nemačka lepotica dan počinje smutijem od ananasa, jabuka i banana ili sirovim keljom i lanenim semenkama, koje su izvrstan izvor zdravih masnoća.

Ručak se sastoji od povrća, odreska, piletine ili tunjevine, salate, sirovog kelja, voća i supica, najčešće pilećih. Hajdin plan ishrane ne podrazumeva unos ugljenih hidrata poput hleba i testenine, odnosno bilo kakve prerađene i industrijski proizvedene hrane. Ipak, oni nisu u potpunosti isključeni, a unosi ih kroz krompir i banane.

Hajdi Klum

Profimedia

Hajdi Klum, Foto: Profimedia

U situacijama kada treba da pripazi na liniju, Hajdi nekoliko puta nedeljno odlazi u duge šetnje. Iako se njen život temelji na vežbanju i zdravoj ishrani, supermodel otkriva da ponekad konzumira brzu hranu, kao što su čokolada, pica ili hamburgeri.

To su ioak veoma retke situacije, a svojim zanosnim izgledom s 44 godine , Hajdi je dokazala da je umerenost ključ izgradnje lepog i zdravog tela.

Hajdi Klum

EPA/Nina Prommer

Hajdi Klum, Foto: EPA/Nina Prommer

 

 

Komentari (2)

gorgonzola

10.05.2018 18:55

Nigde struka, između nogu komotno tenk Serman da prodje, kakva zgodnoca i bakraci. Izgleda upravo koliko i ima godina,na pragu 50-tih.

Ja

10.05.2018 22:10

@gorgonzola - Bas tako..